Başkan Şahbaz Güven Tazeledi!

Dernek binasında gerçekleştirilen enel kurulda mevcut başkan Salman Şahbaz ve Çukurdere Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş aday olurken yaklaşık 60 a yakın üye oy kullandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Oluşturulan Divan teşekkülünden sonra gündemin maddelerinin okunmasına geçilen olağan kongrede Salman Şahbaz 3 defa aday olduğu kongrede yeniden Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı olarak seçildi.  Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Salman Şahbaz" 3 defa girdiğim olağan kongrede üye arkadaşlarımın teveccühüyle yeniden seçildim. Tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinde yönetim kurulumuzla çok büyük hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Bunun neticesinde yeniden aday olduğum kongrede arkadaşlarımın oylarıyla tekrar seçildim. Bundan sonraki süreçte yönetim kurulumuz ile birlikte, üyelerimizle birlikte istişareler ederek Yeşilyurt İlçemize ve Muhtarlarımıza daha güzel hizmetler yapacağız.  Biz Büyük bir aileyiz. Üye Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli isimler. Bugün seçimde beni tercih etmelerindeki en büyük etkenin çalışmalarımızın meyvesi olduğunu biliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkarmak için gayret edeceğiz. Kongremizin Malatya'mıza ve Yeşilyurt'umuza hayırlı olmasını diliyorum. "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN