Başkan Kaya Ben ve Teşkilatım Her Zaman Sizlerin Yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi  ( MHP ) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya , Başkan Yardımcıları  Mahmut Çelik , Nevzat İlhan , Nedim Karagöz ve Şükrü Kılıç ile birlikte Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi bizim evimiz gibi.. Gerek Başkan Zeki Dağ olsun gerek Başkan Yardımcısı Hidayet Özpolat olsun benim akrabalarımdır. Diğer yönetimdeki kardeşlerimizde bizlerin bir aile ferdi gibidirler. Sizlerle çok Uzun zamana dayanan bir birlikteliğimiz var. Başkan Zeki Dağ ve yönetim olarak sizler her zaman MHP'nin bizlerin yanında oldunuz bizlerin haberlerini yaptınız ve bizleri yalnız bırakmadınız. Bu günde bizler sizlerin yanında olduğumuzu bildirmek için buradayız. Geçmişte olsa tüm Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin değerli tüm üyelerinin ve sizlerin aracılığı ile tüm Malatya basın ve medya bölümlerinde çalışan arkadaşlarımızın kardeşlerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü şahsım ve Partim adına kutluyorum.

Başkan Mehmet Ali Kaya; Özellikle sizler duruşunuzla yıllardır Malatya'da basının ve gazeteciliğin öncülerinden oldunuz. Tarafsız, Bağımsız ve İlkeli habercilik anlayışı ile Vatanın ve Milletin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak bu mesleği yıllarca icra ettiniz. Sizler gibi bayrağını ve milletini severek Bu Devletin bu milletin birliği ve beraberliği için mücadele veren bu yönde yayın politikası izleyen bir camianın arkasında ve yanında sadece bir gün değil her gün durmak bizlerinde bir vefa borcudur. Sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Başkan Kaya Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüm teşkilatları ve Ülkücüler olarak her zaman yanınızda olduğumuzu tekrar bilmenizi isterim dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ; Evet Mehmet Ali Kaya Başkanımın dediği gibi biz hem akrabayız hem bir aile gibiyiz. Yıllardır Malatya'da MHP ve Ülkücü camiasında birçok arkadaşımızla kardeşimizle basın ve medya olarak çalışma fırsatı bulduk. Hepsi birbirinden kıymetli insanlardır. Hangi Makam olursa olsun gelip geçicidir. Önemli olan İnsanın gönül makamında yer bulmaktır. Mehmet Ali Kaya Başkanımda tamda bizlerin gönül makamında yer alan bir abimizdir. Kendisi uzun yıllardır MHP Teşkilatlarında görevini başarıyla yürütmüş nice MHP'li ve Ülkücülere yol arkadaşı olmuş, yol göstermiş bir büyüğümüzdür. Bizleri bu önemli günümüzde ver her türlü organizasyonlarımızda ekibiyle beraber hiç bir zaman yalnız bırakmamıştır. Şahsım ve tüm üye arkadaşlarım adına Başkanım ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Başkan Zeki Dağ, ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız konu Malatya’mız, Ülkemiz , Ezanımız , Bayrağımız ve Türk Milleti olursa seve seve malımızı ve canımızı feda ederiz. Bizler bu milletin birliği , dirliği ve beraberliği için hiç tereddüt etmeden elimizden geleni yaparız. Bizim için yayın politikamızda ve anlayışımızda önce vatan ve millet gelir. Bunun için bizler asla ve asla yayın politikamızdan taviz vermedik ve vermeyeceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN