Başkan Dağ, Şanlıurfa'daki Dostlarımıza Teşekkür Ediyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Malatya Birlik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat, Otel İşletmecisi Ahmet Kınay, Şanlıurfa Gezimizde bizleri misafir eden, Kanal Urfa TV yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari, Ömer Gençoğlu, Osman Besleyci, Salih Çimen, Müslüm Ulaştıran Kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Başkan Dağ, Şanlıurfa ziyaretimizde bizleri misafir eden Şanlıurfa’lı dostlarımız olan, Kanal Urfa TV yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari, Ömer Gençoğlu, Osman Besleyci, Salih Çimen, Müslüm Ulaştıran,  Misafir perverliklerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Şanlıurfa ziyaretlerimizde bizleri yalnız birikmeyerek gün boyunca bizlerle birlikte olan dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler Şanlı Urfa’daki tarihi yerleri ziyaret ederek Şanlı Urfa hemşerilerimizle birlikte olduk. Bu anlamlı ziyaretimizde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayken dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Malatya Birlik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Dağ, Kanal Urfa TV Yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari ve ekibiyle birlikte bizleri Kanal Urfa tv’nin yayın yaptığı binasını canlı yayın yaptığı bölümlerini bizleri gezdirerek Kanal Urfa TV Hakkında bilgiler verdiler. Başkan Dağ, Bu anlamlı ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan ve yine misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat, Şanlıurfa Ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan Şanlıurfa’daki Kardeşlerimiz ve dostlarımız olan Kanal Urfa TV yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari, Ömer Gençoğlu, Osman Besleyci, Salih Çimen, Müslüm Ulaştıran, Dostlarımız gezi sırasında ve yine bizleri misafir eden dostlarımız ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi. Ali Fırat, Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım. Bizler birlik içinde olduğumuzda tabi ki dostlarınızda ve kardeşlerinizde çok olur. İşte bakınız Şanlıurfa ziyaretimizde bizleri bir saniye olsun yalnız bırakmayan dostlarımız ve kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum ve Allah hepsinden razı olsun dedi.

Pütürge Güneş Otel İşletmecisi Ahmet Kınay, Bizler Arkadaşlarımızla birlikte Şanlı Urfa’ya geldik ve burada dostlarımıza ziyarette bulunduk. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden dostlarımız ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizler Şanlıurfa’da dostluk ve kardeşlik gördük ve kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN