Başkan Çinkılıç'dan Kurban Bayramı Mesajı

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, Kurban Bayramı nedeniyle bir Mesaj Yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Çinkılıç, Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen açıklamada şu ifadeler yer verdi; "Güçlü bir Türkiye ile geleceğimize umutla bakıyoruz. Biz büyük bir milletiz. Milletimizi top yekün ilgilendiren konulardaki hassasiyetimiz, duyarlılığımız, birlikteliğimiz bizi daima dünyaya örnek kılmıştır. Geçmişimizden emanet aldığımız bu değerlerimizi korumak,bu kadim topraklarda yaşadığımız sürece sevgi, saygı, birlik, kardeşlik,  hoşgörü iklimini yaşatmak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için dini ve manevi duygularımıza, birbirimize sahip çıkmalıyız. Yardımlaşmaya ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğumuz bu dönemde, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşanması en büyük temennimizdir.

Kurban Bayramımız da hem bu değerleri, hem de milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından güzel bir vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimize huzur, barış getirmesini diler, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım."

Benay Turfanda ÇİNKILIÇ

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN