Başkan Altuntaş, Güzel Olan Birlik ve Beraberliğimizdir

Malatya'mızda her alanda engelli kardeşlerimizin yanında olan ve yine gece gündüz demeden çalışmalarını sündüren, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Naile Altuntaş, Yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte, Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu düzenlenmiş programına katılarak bizleri her çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Naile Altuntaş, Bizlere her programımızda ve yine Engelli kardeşlerimize desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi ve yine Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a derneğim ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu olarak bu sıkıntılı günlerde sosyal hayatları neredeyse bitmiş olan ve bunu anlamakta zorluk çeken özel çocuklarımıza ve ailelerine güzel bir gün geçirtmek için mini bir motosiklet gezisi düzenledik. Yine her zaman bizleri ve çocuklarımızı yalnız bırakmayan her konuda bizlere verdikleri desteklerinden dolayı Malatya İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren ve yine Asayiş Yunuslarımıza ve Türk polis teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu programda bizlere destek veren Türk Riders Chopper Club Malatya ve Chopper Club Türkiye Motorsiklet kulüplerimize ’de ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi,  Allah hepsinden razı olsun.

 Küçük bir festival havasında geçen etkinliğimizde hiçbir karşılık beklemeden bize eşlik edip çocuklarımızı çok mutlu eden Emniyet Asayiş Yunus Ekiplerine, Türk Riders Chopper Club Malatya ve Chopper Club Türkiye Motorsiklet kulüplerimize çok teşekkür ediyorum.

Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi'ye, Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan'a ve katılım sağlayan tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür etkinliklere devam ederek, engelli çocuklarımızı mutlu edeceğiz dedi.

3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Naile Altuntaş, Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, pandemi döneminde vakitlerinin çoğunu evinde geçirmek zorunda kalan engelli çocuklara yönelik farklı bir gün yaşatmak ve aynı zamanda kamuoyunda bir farkındalık oluşturmak amacıyla motosiklet turu düzenlendiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Naile Altuntaş, Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda gerçekten daha güçlü ve daha huzurlu oluyoruz Yeter ki bizler Ülke olarak birlik içinde olalım. Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu tarafından düzenlenmiş olduğu programda bizleri yalnız bırakmayan Malatyalı hemşerilerimize ve yetkililerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Altuntaş, Her zaman zor şartlarda görev yapan ve yine gece gündüzü olmadan ve yine zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz. Bizlerle birlikte olan Malatya Basınımıza çok çok teşekkür ediyorum. Haber ajanslarımıza ve yine Ulusal basınımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmamışlardır ve her programımızda yanlarımızda olmuşlardır.

Allah Hepinizden Razı Olsun…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN