Başkan Alpaslan'dan Kaymakam Sinem Güher Buyuknalçacı'ya Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezden Diyarbakır Çınar kaymakamı Sinem Güher Buyuknalçacı’ya ziyaret. Sayın kaymakamımız’ın ziyaretine 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Vekili Cemal Hanilçi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Diyarbakır Çınar İlçe Kaymakamı Sinem Güher Buyuknalçacı’yı Makamında ziyaret ettik.

Başkan Alpaslan, Malatya’mızda daha önce görev yapan Yazıhan kaymakamı ve vali vekilimiz olan Sinem Güher Buyuknalçacı hanımefendiyi ziyaret ederek Ocağımızın çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Sayın Kaymakamımız Sinem Güher Buyuknalçacı’ya Misafirperverliğinden dolayı ve yine bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Alpaslan, Malatya Yazıhan kaymakamımız olarak burada başarılı bir şekilde görev yapmıştır. Bizlerde 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları olarak ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. Malatya Yazıhan İlçemizde görev yapan Sayın Kaymakamımız Sinem Güher Buyuknalçacı hanımefendiyi unutmadık, unutmayacağız.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ayşe Alpaslan, Şuan Diyarbakır Çınar İlçesinde başarılı bir şekilde görev yapan Sayın Kaymakamımız Sinem Güher Buyuknalçacı, hanımefendiye görevlerinde başarılar diliyoruz dedi. Bizler 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel merkez olarak ziyaret ettik ve görevinde üstün başarılar diledik. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.

Diyarbakır Çınar İlçesi Kaymakamı Sinem Güher Buyuknalçacı, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ayşe Alpaslan’a ve yine yönetim kuruluna bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Kaymakam Sinem Güher Buyuknalçacı, Malatya Yazıhan İlçesinde bir süre görev yaptım. Görev yaptığım süre içinde bizlere destek olan Yazıhan İlçesi halkına teşekkür ediyorum. Yine Malatyalı hemşerilerimizin bizlere verdiği desteklerden dolayı, Tüm Malatyalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Malatya’da görev yaptığım süre içinde gerçekten çok güzel günlerimiz olmuştur. Ben Malatya’yı ve Malatyalıları çok seviyorum dedi. Kaymakam Sinem Güher Buyuknalçacı, Devletimiz bizlere nerede görev verirlerse bizler her zaman hazır olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Dedi.

Diyarbakır Çınar İlçesi Kaymakamı Sinem Güher Buyuknalçacı, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Malatya’ya selam olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN