15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından Diyarbakır Çıkarması

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezden Diyarbakır İl ve İlçe şubelerimizi ziyaretine 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Vekili Cemal Hanilçi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte şubelerimizi ziyaret ettik. Başkan Alpaslan, Diyarbakır’daki Şube Başkanlarımıza ve Diyarbakırlı hemşerilerimize Sayın Genel Başkanımız Bilal Uludağ’ın selamlarını ilettik.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ayşe Alpaslan, Genel Başkanımız Bilal Uludağ’ın talimatlarıyla Diyarbakır İl ve İlçelerimizdeki şubelerimizi ziyaret ettik. Diyarbakır İl ve İlçelerde bulunan şube başkanlarımızın ve yönetim kurulu arkadaşların misafirperverliğinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Alpaslan, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak, Doğu Anadolu’da şube çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Allah’ın izniyle Türkiye’nin her tarafında şubelerimizi açmak için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımız Bilal Uludağ’ın talimatlarıyla bu çalışmalarımız devam etmektedir. Genel Merkezimiz ve yine kadın kolları ve Gençlik kollarımızla birlikte çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan ve tüm çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’a tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezi Olarak Diyarbakır İl ve İlçe Teşkilatlarımızı Ziyaret ederek, Şubelerimizin çalışmalarını ve sorunlarını yerinde gördük. Buradaki şubelerimizin çalışmalarını yerinde görünce gerçekten duygulandık. Allah hepsinden razı olsun. Burada bulunan tüm şube başkanlarımı ve yönetim kurulu arkadaşlarımı bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Diyarbakır Ziyaretine İştirak Eden 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkan Vekili Cemal Hanilçi Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri kadın kolları genel bakan yardımcısı Mukaddes Tastan, Türkan Gürses, Fatma Cömertler, Seher Naz Askar, Erol Alataş, Aydın Baştaş Diyarbakır İl ve İlce teşkilatlarına ziyarette bulundular.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ayşe Alpaslan, Diyarbakır İl Başkanı İsmail Altuğ, Silvan İlce Başkanı Mehmethan Eleftoz, Bismil İlce Teşkilatı Ömer Sayın, Mehmet Turan, Kaya Pınar İlce Başkanı Sayin Mustafa Aslan, Ergani İlce başkanlığına atanan Bülent Bozmaz, Silvan Kadın kolları Pınar Baykuşak, Silvan gençlik kolları Ertan Tekin, Ergani Kadın Kolları Başkanı Pakize Tekin hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN