Başkan Alpaslan, Başkan Maskar'ın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akcadağ-der derneğine Ziyaret.

Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Akcadağ-der derneği genel başkan Murat Maskar 'arin çalışmalarını takdir ediyorum.

6 Şubat'a yaşanan deprem'de Malatya, Adıyaman,Karamanmaraş,Hatay İllerimiz büyük bir yıkım ve can mayibi olmuştur ve bizleri derinde üzmüştür. İnşallah bir daha Ülkemizde bu tür deprem ve afetler vermesin.

Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler vatanseverler Derneği olarak bu gün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Akcadağ-der genel merkezini ziyaret ettik. Alpaslan, Deprem'de sonr genel başkan Murat Maskar ve genel sekreter Tuğba Farmaz ve yönetimini ziyaret ederek dernek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Başkan Murat Maskar, depremde yaptıkları çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etik.

Başkan Murat Maskar, gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyor. Deprem nedeniyle Malatya merkez ve yine ilçelerde başarılı çalışmalar yapıyor. Gece gündüz demeden yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte hep sahada olmuşlar.

Alpaslan, sayın Murat Maskar ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun.

Akçadağ -der Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşların derneğimize yaptıkları ziyaretlerinde dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarlarim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Murat Maskar, 6 Şubat'a Ülkemizde yaşan deprem Ülkemizi yasa boğmustur. Biz büyük bir Ülkeyiz İnşallah hep birlikte çalışıp bu zor günleri atlatacağız. Tabiki kolay değil ama inşallah en kısa sürede bu zor günleri aşacağız dedi.

Genel Başkan Maskar, Deprem sonrasında bizler Akcadağ-der olarak hep sahalardayiz ve vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.

Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı olur. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum, dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN