Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı'ndan Anlamlı Etkinlik

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ''ACININ MERKEZ ÜSSÜ''isimli Tiyatro oyunu izleyicilere duygusal anlar yaşattı.


Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı tarafından ,Malatya Büyükşehir Belediyesi ,Sanat Sokağı Çok Amaçlı Sanat Merkezi Salonunda gerçekleşen etkinliğe ,CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancı, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül,Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ, Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,
MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı ,Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş,Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı,Kıbrıs Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı, Anadolu Basın Yayın Birliği  Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Tingader Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan, STK Başkanları  ve çok sayıda davetli katıldı. 


Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,’’11 İlde büyük yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin vatandaş üzerinde yaratmış olduğu psikolojik ve fiziksel yıkımların giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Yaşanan büyük felaketin ilk gününden itibaren sahada olduk.

Vatandaşımızın dertlerine ortak olduk.Dertlerini dinledik,dertlere ortak olduk. Ben bir Malatya’lı olarak bundan sonraki süreçte de sahada olmaya devam edeceğim’’dedi.


Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanı Veysel Karademir ise yaptığı konuşmada;’’ Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem ile çok Büyük bir afet yaşadık. 

Afed’in ilk gününden itibaren  Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile pek çok noktada vatandaşın yanında olup,ihtiyaçları karşılamaya çalıştık.

 Önümüzdeki süreç içinde Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı olarak çalışmalarımız aynı şekilde devam edecektir’’şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Truva Yapım Şirketi Tiyatro ekibi tarafından sahne alan ‘’ACININ MERKEZ ÜSSÜ’’isimli  Tiyatro oyunu  izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN