Başkan Adayı Uğurlu, Malatya'mızı Birlikte Ayağa Kaldıracağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ecz. Bengül Uğurlu, Malatya (METDER) Derneği Başkanı Erdoğan Gültekin'i makamında ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ecz. Bengül Uğurlu, "Bizler bugün meslektaşlarımızı ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza start verdik." dedi. Başkan Adayı Uğurlu, "Çıktığımız bu önemli görevimizde bizlere destek veren tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ecz. Bengül Uğurlu, Malatya (METDER) Derneğini ziyaret ederek, Malatya için çok önemli projelerinin olduğunu dile getirdi. Başkan Adayı Uğurlu, "Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız." dedi.

"6 Şubat'ta yaşadığımız depremleri unutmadık ve unutmak da çok zordur. Yaşanan bu depremlerde, yetkililerimizin söylediği gibi Malatya’mız yüzde seksen ve yüzde doksan hasar görmüş bir ildir. 6 Şubat’taki depremde en çok hasarlı il Malatya’mız olmuştur.

"Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde Malatya’mızı yeniden hep birlikte ayağa kaldıracağız. Güçlü bir ekibimiz ve kadromuz var. Bizler Malatya’da yaşıyoruz ve Malatya’mızın sorunlarını iyi bilenlerdeniz. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha başarılı oluyoruz."

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ecz. Bengül Uğurlu, "Malatya’mızla ilgili söylenecek çok şeyler vardır. İnşallah en kısa zaman içinde projelerimizle birlikte Malatya kamuoyuna açıklayacağız. Bizleri bugün burada misafir eden (METDER)  Derneği Erdoğan Gültekin kardeşimize ve tüm ekibine şahsım olarak kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Malatya (METDER) Başkanı Erdoğan Gültekin, "Malatya’mız için kim ve kimler bir taş üstüne koyanlara Allah razı olsun ve bizler de Malatyalı olarak her zaman yanlarında olup ve destek olacağız." dedi.

Malatya (METDER) Derneği Başkanı Erdoğan Gültekin, "Derneğimizi ziyaret eden çok kıymetli Başkan Adayımız sayın Ecz. Bengül Uğurlu'ya, başarılar diliyoruz. Başkan Erdoğan Gültekin, "Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olan sayın Ecz. Bengül Uğurlu Başkanımız, kendi işlerinde çok başarılı bir iş kadınıdır. İnşallah çıktığı bu güzel yolda başarılı olur. Başarılı olması için hep birlikte destek olmalıyız."

Başkan Erdoğan Gültekin, "6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerde Malatya’mız büyük bir yıkıma uğramıştır. Bizler ülke olarak büyük bir ülkeyiz, hep birlikte daha güzel günleri bekliyoruz. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olan Ecz. Bengül Uğurlu Başkanımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz ve inşallah başarılı olursa, bizler de her zaman olduğu gibi yanlarında olacağız." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN