Başkan Adayı Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Birlikte Yöneteceğiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt’umuzu hep birlikte yöneteceğiz. Güçlü bir ekibimizin olduğunu belirtmek isterim. Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Başkan Adayı Sedat Alataş, Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka başarı gelir. Allah nasip ederse, Göreve geldiğimizde Yeşilyurt İlçemizin sorunlarını en iyi şekilde çözerek, var gücümüzle çalışacağız.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarını Fahri Kayahan ve Güngör caddesi, SGK Arkasında bulunan esnaf konteyneri, Açık Otopark pazarı, Sanayi Bakanlığına Bağlı olan Mobilyacılara, Demirciler konteyner esnafı, Şahnahan ve Sulu köyü vatandaşları ile bir araya geldi. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Esnaflarımızın çok sıkıntılarını olduğunu gördük ve buda bizleri derinde üzmüştür.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Esnaflarımızın çok zor bir süreç içinde olduğunu görüyoruz ve ne hikmetse yetkililerden soran bile olmamış ve buda bizleri derinden üzmüştür. Allah’ın izniyle bizler göreve geldiğimizde her zaman esnafımızın yanında olacağız ve olmaya devam edeceğiz. Başkan Adayı Alataş, Ben esnaflıktan gelen biri olarak esnafın sıkıntılarını iyi bilenlerdenim. 

Şu anda her sektörde büyük sıkıntıların olduğunu görüyoruz. Bu sektörlerin sıkıntılarıyla ne hikmetse hiçbir yetkili İlgilenmemiş ve esnaflarımız çok zor bir durum bırakılmış. Tabi ki esnafımız ilgi ve alaka bekliyor ve sıkıntılarının olduğunu ve karşılarında da muhatap bulamıyorlar.  Bu tür sorunlar nerdeyse her gittiğimiz yerde görüyoruz. 6 Şubatta yaşanan deprem tabi ki Malatya’mız için kolay değil ama Yetkililerimiz mutlaka esnafımızın yanında olmalıdır.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alataş, Mahalle toplantılarına katılarak Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Başkan Adayı Alataş, Şahnahan ve Sulu Köyün sorunlarının olduğunu ve bu sorunların bir an önce yapılması için takipçisi olacağız dedi. Şahnahan ve Sulu köylerinde bulunan ve çok acil çözülmesi gereken Su Kulesi, Doğalgaz, Yol sorunları, Ev ve Mahalle ve yine köy projesi nedeniyle imarla ilgili sıkıntılarının olduğunu Mahalle sakinleri tarafından dile getirdiler. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler göreve geldiğimizde bu sorunların bir an önce yapılması için gerekeni yapacağız dedi.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt’umuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizleri burada misafir eden tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN