Arguvan Türkü Festivali Yapılmayacak

Edinilen bilgiye göre bu yıl Ohal kapsamından dolayı Malatya ve bazı ilçelerde daha önce yapılan bazı etkinlikler ve festivaller yapılmayacaktır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Edinilen bilgiye göre bu yıl Ohal kapsamından dolayı Malatya ve bazı ilçelerde daha önce yapılan bazı etkinlikler ve festivaller yapılmayacaktır. Arguvan türkü festivali de dahildir. Malatya Arguvan İlçesi her yıl türkü festivali yapılırken, Aldığımız duyumlar ve bilgilere rağmen bu yıl Arguvan Türkü Festivali Yapılmayacaktır. Eğer festival yapılacaksa, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Açıklama yapmalıdır.

Arguvan Türkü Festivali'nin yapılıp yapılmayacağı hakkında ne hikmetse yetkililerden bir açıklama yapılmıyor. Arguvan’da bu yıl yapılması beklenilen türkü festivalinin bu yıl yapılıp yapılmaması için Malatya dışında bulunan Arguvan’lı vatandaşlarımız yetkililerden açıklama bekliyor. Bu yıl Arguvan Türkü Festivali yapılıp yapılmaması nedeniyle Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından mutlaka açıklama yapılmalıdır.

Arguvan Türkü Festivali ile ilgili Malatyalılar ve yine Arguvan İlçe halkı, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’dan açıklama bekliyorlar. Arguvan festivali için, Arguvan’lı kardeşlerimiz festival tarihinin belli olmadığından dolayı İl dışından gelmek için hazırlıklarda bulunduklarını belirterek biran önce Arguvan Türküleri Festivalin yapılıp yapılmaması hakkında ve yapılırsa hangi tarihlerde olacağı hakkında bir açıklama bekledikleri bizlere gelen bilgiler dahilindedir.

Festival ile ilgili Arguvan Belediye Başkanı neden sessiz kalmayı tercih ediyor diye vatandaşlar arasında konuşulmaya başlandı. Festival ile ilgili Arguvan Belediye Başkanının açıklama yapması gerekiyor. Arguvan Belediye Başkanı Neden Sessiz Kalıyor Hala Anlamış Değiliz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN