Arguvan Haberleri

Arguvan Haberleri

Mehmet Kızıldaş, 10 Yıl Boyunca Laf Değil Hizmet Ürettik

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, “Arguvan halkının parasını israf etmedik, hizmet ürettik” dedi.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başkan Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Arguvan’ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti; Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Sezai hocadan memleketi Arguvan’da CHP’ye destek 

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek,Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı. 

CHP Arguvan Belediye Başkan Tanıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in Tanıtım Toplantısı büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi İlçe İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Arguvan İlçesine Yapılan Ve Yapılacak Olan Hizmet Ve Yatırımlar Değerlendirildi.

Büyükşehir Belediyesinden Arguvan İlçesine 500 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arguvan İlçesine 2 bin metrekare alana sahip ve yaklaşık 500 seyirci kapasiteli spor kompleksi kazandırılıyor.

Başkan Kızıldaş, Bu Kıvılcımı Şehrimizin Büyütmesini Bekliyoruz

Arguvanspor Yeni Yönetimini Ve Teknik Direktörünü Belirledi. Mehmet Kızıldaş, Bu Takımı Tüm Şehrin Sahiplenmesini İstiyoruz

Arguvan Kapalı Spor Salonunun Temeli Atıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arguvan ilçesinde yapılacak olan ve yaklaşık 500 seyirci kapasiteli Arguvan Kapalı Spor Salonu temel atma töreni gerçekleştirildi.  

Başkan Gürkan: Arguvan Belediyesi İle Güzel Çalışma Örnekleri Veriyoruz

Büyükşehir Tarafından Yaptırılan Arguvan Spor Kompleksi İnşaatı Devam Ediyor.

Vali Şahin, Arguvan’da İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin, cumartesi günü Arguvan ilçesine gelerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Başkan Mehmet Kızıldaş , Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş , Bayramlar; mutluluktur, huzurdur, sevinçtir. İnsanları bir araya toplayan, yaraları saran, dargınlıkları, kırgınlıkları sona erdiren en özel günlerdir. Sevdiklerinizle bir arada olacağınız bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

15. Uluslararası Arguvan Türkü Festival Programı Belli Oldu

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından geçtiğimiz günlere bu yıl yapılacağı duyurulan "15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali" kapsamında sahne alacak sanatçılar ve programın içeriği belli oldu.

Tff 3. Lig’e Yükselen Arguvan Belediyespor’da Hazırlıklar Başladı

2021 – 2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen Arguvan Belediyespor’da yaz dönemi öncesi kulübün yeni sezon için talimatlara uygunluk kriterlerini yerine getirmesi için hazırlıklar başladı.

Başkan Kızıldaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Maski Şube Şefi Gazi Uşen, Arguvan Yol Alt Yapı Ekip Şefi Lütfü  Arpacı ve Muhtarlar Derneği  Başkanı Ekrem Aslan Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde muhtarlarla bir araya geldiler.

Arguvan, Belediyesi Tarafından Düzenlenen Kariyer Günlerine Yoğun İlgi

Arguvan Belediyesi, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin birlikte organize ettiği Kariyer Günleri yoğun bir katılımla tamamlandı.

Başkan Akın’dan Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş’a Ziyaret

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Mehmet Kızıldaş, Bayramınız Kutlu Olsun

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Ramazan Bayramını En İçten Dileklerle Kutlar, Sağlık Mutluluk ve Esenlikler Dilerim.

Fendoğlu; Artık Türkiye'de Bir Gerçek Vardır. Odaa Cumhur İttifakı'dır

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Hekimhan Ve Arguvan Programları.

Arguvan Eski Sağlık Ocağı Yeni İtfaiye Binası Olarak Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü arasında Arguvan İlçesinde bulunan ancak kullanılmayan Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına 5 yıllığına devri için protokol imza töreni düzenlendi.

ESENLİK 'TE BİR İLK...

ARGUVAN 'IN BEREKETLİ TOPRAKLARINDA YERLİ DOĞAL ÜRÜNLERİ ESENLİK 'TE TÜKETİCİ İLE BULUŞACAK...

Başkan Gürkan, Malatya’nın Her Noktasında Sahadayız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan İlçesi Narmikan Mahallesi’nde mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Arguvan Gümüşlü'de Trafik Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

Malatya - Arguvan yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.