Anadolu Basın Birliği'nden MHP MYK Üyesi Ömer Ekici'ye Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Malatya'da uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Başkanlığını yapan ve son olarak MHP kurultay da yeniden MYK'ya seçilen Ömer Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Malatya’da uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanlığını yapan ve son olarak MHP kurultay da yeniden MYK’ya seçilen Ömer Ekici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Dağ, Sayın Ömer Ekici Başkanımızın çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz dedi. MHP MYK Üyesi Ömer Başkanımız her zaman partisinin yanında olmuştur. Hiç bir zaman davasına küsmemiştir ve sahip çıkmıştır, partisinden ayrı kalmamıştır, gece gündüz demeden yaptıkları başarılı çalışmalarıyla ilgili Malatyalı hemşerilerimizin takdirini kazanmıştır ve kazanmaya devam etmektedir.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Sayın Ömer Ekici’nin yeniden MYK’ya seçilmesi bizleri gururlandırmıştır ve yine MHP Ülkücü camiadan büyük destek gelmiştir. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde Ömer Ekici Başkanımızın yanında olduğumuzu burada belirtmek isteriz dedi. İnşallah Ömer Başkanımızın daha iyi yerlerde olmasını bekliyoruz. Birliğin olduğu her yer mutlaka başarı getirir. MHP MYK Üyeliğine seçilen Sayın Ömer Ekici Başkanımız her zaman birlik ve dostluk, kardeşlik içinde olmuştur ve yine her zaman doğruların yanında olmuştur. Ömer Başkanımıza yeniden MHP MYK Üyeliğine seçilmesinden dolayı Anadolu Basın Birliği Olarak kendilerine başarılar diliyoruz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merkez Yönetim Kurul Üyesi Ömer Ekici, Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ekici, Bizler her zaman Malatya’mızın basın kuruluşlarıyla ve yine basın çalışanlarıyla birlikte olduk ve bundan sonrada Ülkemiz ve Malatya’mıza hep birlikte sahip çıkacağız. Malatya’mızda güçlü bir basın camiası var. Bizlerde her zaman basınla iç içe olduk. İnşallah bu birliğimiz her zaman devam edecektir.  Anadolu Basın Birliği her zaman yanımızda olmuştur ve kendilerine teşekkür ediyorum.

MHP MYK Üyesi Ömer Ekici, Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ülkemiz ve Malatya’mız için gece gündüz demeden hep birlikte çalıştık ve bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız dedi. Eğer bir yerde birlik beraberlik varsa mutlaka başarıda olur. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk ve bundan sonrada bu birliktelikle çalışmalarımız devam edecek. MHP MYK Üyesi Ömer Ekici, bugün bizleri ziyarete gelen Anadolu Basın Birliği Derneği Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN