Başkan Tuğba Farımaz'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret etti. Başkan Farımaz, Anadolu Basın Birliği’nin çalışmalarını takdir ediyoruz. Gerçekten Malatya’mızda çok önemli çalışmalar yapıyorlar. Basın Birliğinin çalışmalarını sadece bizler teşekkür etmiyoruz ve Malatyalı siyasileri ve STK’larından teşekkür ettiklerini biliyoruz.  Başkan Farımaz, Allah yollarını açık eylesin dedi.

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Bizler DEVA Partisi Battalgazi İlçe yönetim olarak Malatya’mızdaki basın kuruluşlarını ve yine basın çalışanı kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Yine Malatya’mızda bulunan STK’larımıza sırasıyla ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu arada Malatyalı esnaflarımızı unutmadan zaman içerisinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Koronavirüs nedeniyle bu ziyaretlerimizde birazda olsa yavaşladık ve zaman müsait olduğunda bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir.

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Dünyada olduğu gibi Ülkemizde yaşanan bu virüs belasından inşallah bir an önce kurtuluruz. Kurtulmak içinde, Ülke olarak mutlaka birlik içinde olmalıyız. Hele hele MASKE ve SOSYAL MESAFE ’ye çok dikkat etmeliyiz. Bizler tüm uyarıları dikkate alırsak inşallah biran önce bu virüs belasından kurtuluruz. Esnafımızın şu zor günlerde olması bizleri derinden üzmektedir. Esnafımıza mutlaka destek verilmelidir. Bizler DEVA Partisi olarak esnaf ziyaretlerimizi yaparken gerçekten esnafımız zor bir durumda olduklarını görüyoruz. DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, bugün bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyarete gelen DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, hanıma teşekkür ediyoruz dedi. Başkan Dağ, Bizler Bayrağımızı, Ezanımızı, Kuranımızı ve yine Ülkemiz ve Malatya’mızı çok seviyoruz. Kim bir taş üstüne bir taş korsa bizler her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz dedi. Bizler Ülkemizi ve Malatya’mızı seviyoruz. Ülkemizin birliği için bizler her zaman Ülkemiz için sahalarda olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Başkan Dağ, Zaman zaman bakıyoruz bazı hainler ve ahlaksızlar çıkabilir ama bizler asla bu hainlere ve alçaklara pirim vermeyeceğiz. Zaten bu Ülke hainlerini bizler 28 Şubatta gördük ve hala demek ki içimizde bu hainler varmış. İşte hep birlikte içimizdeki bu hainlere izin vermeyeceğiz. Zamanı ve yeri geldiğinde gereğini hep birlikte yapacağız ve yapmalıyız. Bakıyoruz bazı haddini aşanlar oluyor. Bunlar zannediyor ki bu meydan kendilerine kalacakmış gibi onun bunu yanına yanaşmaktadırlar. Bu güzel Ülkemizi seviyoruz ve sevmeye devam edeceğiz. Hani derler ki her şeyin bir zamanı vardır. Bizlerde işte o zamanı bekleyeceğiz…

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimize ziyarete gelen DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz Hanıma şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine başarılar diliyoruz. Başkan Dağ, İnşallah başarılı olurlar ve Ülkemize hizmet ederler. Allah yolunuzu açık etsin dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN