Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Birlikte Yöneteceğiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Güçlü kadromuzla birlikte Yeşilyurt İlçemize hizmet etmek için çalışmalıyız. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için, Yerinde dönüşüme önem vereceğiz ve vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz. Yeşilyurtlu vatandaşlarımız yıkılan evlerini yerinde nasıl yapmak isterse bizler belediye olarak her konuda destek olacağız. Dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Yeşilyurt için yola çıktık. Nedir bu yol derseniz, yol hizmet yoludur. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde vatandaşlarımızla iç içe olacağız ve kapımız asla kapanmayacak. Bizim yapacağımız işler vatandaşlarımıza kapalı olmayacak ve her yaptığımız projeler ve yine yapılacak tüm çalışmalarımız halka acık bir şekilde şeffaf olacaktır. Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarımıza tam hız devam ediyoruz. Bizler esnafımızı yalnız bırakmıyoruz ve her zaman olduğu gibi yine yeniden yanlarında olacağız.

Esnafımız şu anda zor durumda, Konteynerler de satışlarını yapmak için çalıştıklarını ve zor şartlarda hizmetlerine devam ettiklerini görüyoruz. Esnaflar, bizleri buralara attılar bir gün gelip bizlere durumunuz nasıl veya bir ihtiyacınız var mı diyen hiç kimse olmadı. Dediler. Bizlerde bunları duyunca çok üzüldük. Eğer bizler böyle bir günde esnafımıza sahip çıkmayacaksak ne zaman çıkacağız İnşallah bizler göreve geldiğimizde tüm esnaflarımızın sıkıntıların gidermek için yanlarında olacağız. Eğer bizler esnafımıza sahip çıkamazsak yarın Malatya’mızda esnaf bulmamız çok zor olacak.

Yeşilyurt İlçemizde yıkımın çok olduğunu ve burada yeniden evlerini yapmak için yerinde dönüşümde vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Yine imar konusunda personel ve gereken yardımların yapılması için destek olacağız. Depremde evleri yıkılan hemşerilerimize destek yardımı yapacağız. Özellikle projeler konusunda destek sağlayacağız ve yardımcı olacağız. Başkan Adayı Alataş, Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz ve vatandaşlarımızın bizlere verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN