Akın'dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Partiden Yazıhan İlçesine Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın, Anadolu Basın Birliği Derneğini Malatya Şubesini Ziyaret Etti.  İhsan Akın, Yazıhan’ımıza hizmet etmek için bu kutlu yola çıktık. Göreve geldiğimizde Yazıhan İlçemizi İlçeler arasında en iyi yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız ve Yazıhan halkımıza hizmet edeceğiz dedi.

Yazıhan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bazı bilgiler verdi. Başkan İhsan Akın, Bizler İlçemize hizmet etmek için yola çıktık ve Yazıhan’ımızı güzel yerlere getirmek için hep birlikte çalışacağız.


Akın, Bu yolda kararlıyız ve hizmet için bu yola çıktık. Benim tek bir derdim vardır oda Yazıhan İlçemize hizmet etmektir dedi. Bizler Yazıhan’ımızın sorunlarını en iyi bilenlerdeniz. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde, İlçemizde gereken çalışmalarımızı hızlandıracağız.


İşimize bakmak için, planlanan projeleri hayata geçirmek için yola çıktım. Üslubumuz, duruşumuz farklı olabilir. Ama söz verdiğimiz projelerin hepsini de inşallah hayata geçireceğiz. Allah kısmet eder de bize görev verilirse, amacımız oraya güzel şeyler yapıp orayı ihya etmektir dedi. 

Yazıhan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Anadolu Basın Birliği Derneği ziyaretinde göreve geldiğimizde yapacakları çalışmaları anlattı. Yazıhan İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın, Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ’ın Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyorum ve yine tüm ekibini kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.


Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yazıhan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın’ın Derneğimize yaptıkları bu ziyaretten dolayı ve şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 

Başkan Zeki Dağ, Yazıhan İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Olan İhsan Akın, Kardeşimize, çalışmalarında başarılar diliyorum. İhsan Başkan yıllardır vatandaşlarımızla hep birlikte olmuştur, Dağ taş demeden her zaman üreticinin yanında olmuştur ve olmaya devam ediyor dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yazıhan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın Kardeşimize seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN