AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'dan Basın Açıklaması

Kahtalı, 979 günlük hasret sona eriyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 21 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan AK Parti 3. Olağanüstü Kongresine ilişkin, " Efsane Geri Dönüyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın Kurucusu olduğu yuvasına, aşkına yeniden dönüşüne şahitlik etme günü gelip çatmıştır. 979 günlük hasret sona eriyor. “ açıklamasında bulundu.

Can ile Cananın buluşmasının " Sevdam , Tutkum " diye bizlere edilen emaneti geri verme zamanının geldiğini aktaran Kahtalı şunları kaydetti ;

"Dünya Lideri , Dünya Mazlumlarının sesi " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan adayı olarak Gösterileceği Kongremizde tarihe teşkilatlarımızla birlikte tanıklık edeceğiz

AK Parti Malatya teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partimize üyeliğinden sonra geçen 17 gün boyunca heyecanla ve aşkla Kongre hazırlıklarımızı gerçekleştirdik ve  Pazar günü gerçekleşecek kongrede de AK Parti Malatya İl Başkanlığı olarak 2.000 kişi ile Ankara Arena Salonunda yerimizi alıp Can ile Cananın buluşmasına tanıklık edeceğiz.

Partimize gönül vermiş , bu davaya inanmış teşkilat mensuplarımız ile yolunda yürüdüğümüz liderimizi kucaklamanın sevincini yaşarken Parti Üyeliği esnasında ; 'Selamün Aleyküm' diyerek AK Parti ailesine dahil oluyorum diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a “ Aleykümselam” demek yine bizler için bir gururdur , şereftir .

AK Partinin ilklerin partisi olduğuna değinen Hakan Kahtalı sözlerine şu şekilde devam etti ;

15 sene boyunca  Malatyalı hemşehrilerimizin her daim bağrına bastığı  Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Genel Başkan olarak siyasete döneceği  3. Olağanüstü Kongremizin Milletin Partisi AK Partimize , Değişimin Lideri ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN