Ağbaba'dan Tunceli Şehitleri İçin Taziye Mesajı

Malatya'da 2 eve şehit ateşi düştü.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Tunceli’de meydana gelen helikopter kazasından şehit düşen 12 kişi için taziye mesajı yayınladı.Ağbaba, kazanın tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu belirterek “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, mesajında; Tunceli Pülümür’de  Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikopterin, olumsuz hava koşulları ve yoğun sis nedeniyle düşmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Malatya’da 2 eve şehit ateşi düştü

 Polis helikopterinin düşmesi sonucu 1 hakim, 1 astsubay, 7 polis ve 3 mürettebatın şehit olmasının tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu kaydeden Ağbaba; “Malatya’da 2 eve yine şehit ateşi düştü. Şehit polislerimiz arasında değerli dostum, partimizin emektarlarından CHP Akçadağ Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Kaplan'ın oğlu Candaş Kaplan  ve ailesi Malatya’da yaşayan Elazığlı hemşehrimiz Hasan Yıldırım da bulunuyor. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine,sevenlerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN