Milletvekili Özhan'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan,  Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan’ı, Anadolu Basın Birliği Derneği Ziyaretinde, Dernek Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, Derneğimize gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Dağ, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yerel basının sorunlarını gündeme getiren Milletvekili Taha Özhan, mevcut anayasayı, parlamenter yapı ve 16 Nisan referandumu hakkında değerlendirmelerde bulunarak” İnşallah, bizim beklentimiz sadece 16 Nisan değil, 16 Nisan’dan sonrada, bu köhne ve sürekli sorun üreten, darbecilerin baştan aşağı icabı olan, anayasa metninden özgürlükçü, herkesi kucaklayan demokrasi ve insan hakları standardını gerçekleştiren Türkiye’nin, ekonomik zenginliğine mütenasip bir şekilde, uyumlu hale getiren bir duruma gelir” dedi.

TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı ve Milletvekilli Özhan, Bu ziyaretimizde bizlere ev sahipliği yapan Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ’a, yönetim kuruluna ve basın çalışanlarına teşekkür etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise yaptığı konuşmada şunları belirtti; “Sayın Milletvekilimiz Taha Özhan’a, Derneğimizi ziyaretlerinden dolayı Yönetim kurulu adına ve üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Dağ, “16 Nisanda yapılacak referandumun Ülkemiz ve Malatya’mız için hayırlı olmasını diliyorum dedi. Siyasi partilerin Referandum öncesi yaptıkları çalışmaları kardeşçe ve yine dostluk içinde geçmesini, kırıcı olmadan yürütülmesinden yanayız dedi. 16 Nisan’da yapılacak Referandumun sonucu ne olursa olsun Ülke olarak halkın tercihine saygı duymalıyız” dedi. Yapılacak bu Referandumun Ülkemize ve Malatya’mıza inşallah hayırlı olur.

Sayın Milletvekilimiz Taha Özhan’ın bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN