Akp Haberleri

Akp Haberleri

Ağbaba, Bütçe Korsan Bir Önergeyle Çöp Olmuş Durumda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonunda AKP’li milletvekilleri tarafından Hazine’ye 200 milyar TL ek borçlanma yetkisi veren önergeye çok sert tepki gösterdi.

Başkan Karakuş, Esnafları Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

Ağbaba Konuştu, AKP Sıraları Karıştı

Ey Malatyalılar, Adıyamanlılar; tanıyın bunları, bunlar ekmeğinizin düşmanı!

Ankara-Sivas Hızlı Treni 2023’te Tamam, Peki Ya Malatya?

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Ankara-Sivas hızlı treninin 2023 yılında hizmete gireceğinin açıklandığını belirterek, 2011 yılından beri AKP’li siyasetçilerin diline pelesenk ettiği hızlı tren çıkmaz bahara kaldı.

Başkan Yıldız, AKP İktidarı Yandaşın Yanında İşçinin Karşısında

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız “AKP İktidarı asgari ücretliyi patronun insafına bırakmıştır” dedi.

Başkan Kiraz, AK Parti'nin Ekonomi Politikalarını Eleştirdi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AKP’nin ekonomi politikalarını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonunun aslında Sefalet Yüzyılı olduğunu belirtti.

Başkan Yıldız "AKP ile Gelecek Hayal Oldu

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından açıklanan ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırına ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Gerçekti Hayal Oldu” dedi.

Malatya Yassı Kadayıfının Coğrafi İşaret Tescil Belgesini Aldık, Hâyırlı Olsun

Malatya Yassı Kadayıfının Coğrafi İşaret Tescil Belgesi, Akpınar’daki Tatlıcı Esnafına Dağıtıldı.

Akpınar Esnafı “Sadıkoğlu” Diyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Akpınar esnafını ziyaret etti.

Başkan Gürkan Akpınar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Akpınar esnaflarını ziyaret eden Başkan Gürkan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Ağbaba, İşçiler Ve Emekçiler AKP Kamburundan Kurtulacak

CHP'nin İşçi Sendikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Ağbaba; Bürokrasi Bir Grubun Elinde Şamar Oğlanına Döndü

Ağbaba; “AKP Milletvekilleri biraz becerikli olsa, kamu kurumlarının Malatya’da bir grubun elinde şamar oğlanına çevirmesine izin vermezlerdi” dedi.

Ağbaba, Utanmasalar Şekere Zammı Chp Yaptı Diyecekler

CHP’nin şeker fiyatındaki artışın nedenlerinin araştırılması amacıyla verdiği araştırma önergesi TBMM Genel Kurulu’nda tartışmalara neden oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis’te yaptığı konuşmada şeker fiyatlarındaki artışın AKP’nin özelleştirmeleri ve kara borsacılık olduğunu ifade etti.

Başkan Hakan Yılmaz, 20 Yılda Sağlık Sektörü Çöktü

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz,  20 Yılda AKP'nin Yaptığı Tek Devrim Müteahhitleri Büyütmek Oldu.

Başkan Yılmaz'dan Milletvekili Tüfenkci'nin Açıklamasına Tepki

 İYİ  Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin  Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" Açıklamasına Tepki Gösterdi.  

Ağbaba, Devlet İnatla Yönetilmez

Veli Ağbaba’nın açıklamasından 2 gün sonra  Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atama yapıldı. Ağbaba;  “Biz doğruları söyledikçe, AKP daha fazla yanlış yapıyor. Devlet inatla yönetilmez” dedi.

Ağbaba, Mahkemeler Suçluyor, AKP Koruyor

Ağbaba; “AKP’nin, isimleri çeşitli skandallar ve suçlamalarla anılan daire müdürlerine kol kanat germesi, işlenen suçlara ortak olduklarının ispatıdır” dedi.

Ağbaba, Düşman Olsa Ülkenin İtibarıyla Bu Kadar Oynamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulun’da yaptığı konuşmada emeklilerin durumunu anlattı, AKP’ye yakın isimlerin büyükelçi olarak atanmasına sert tepki gösterdi.

Ağbaba, Malatya’daki Uyuşturucu Satıcısını Hangi AKP’li Vekil Kolladı?

Ağbaba: Ey Erdoğan, Millet Açlıkla Sınanıyor Da Sen Niye Sınanmıyorsun, İhraç Edecek Bir Şey Kalmadı, Polisimizi Katar’a İhraç Ediyoruz, Malatya’daki Uyuşturucu Satıcısını Hangi AKP’li Vekil Kolladı.

Başkan Altın, Erzurum İyi Parti İl Kadın Kolları Başkanı Akpınar’a Ziyaret

Gazeteciler Basın Birliği Derneği (GBBD) Başkanı Kerem Altın Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum İyi Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Akpınar’ı Ziyaret Etti.

Ağbaba, Depremden 1,5 Yıl Geçti, İnsanlar Hala Konteynırlarda Yaşıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 24 Ocak 2020’de Malatya ve Elazığ depreminin üzerinden 1,5 yıl geçtiğini hatırlatarak “Önce 2 katlı ev yapacağız dedikleri depremzedelere şimdi tek katlı ev dayatıyorlar. AKP burada da ayrımcılık yapıyor” dedi.

Çanakpınar Mahallesinde Asfalt Çalışması

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve beraberindeki heyet Çanakpınar Mahallesinde yapımı başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Veli Ağbaba, 15 Temmuz’u Bu Ülkeye AKP-FETÖ Ortaklığı Yaşattı

Gülen’in Türkiye’ye İadesini En Çok Akp İstemiyor!, Akp 15 Temmuz’dan Ders Almadı, Devlet Tarikatlara Pay Edilmiş Durumda!

Ağbaba, Mavi Tren Sefere Başladı Darısı Hızlı Trene

Defalarca Ulaştırma Bakanı Değişti, AKP Vekillerinin Vaatleri Değişmedi.

Veli Ağbaba, Akp’ye En Büyük Dersi Tütün Üreticileri Verecek

Ağbaba’dan Tütün Yasağına Sert Tepki: “Yerli Tütüne Kaçak Muamelesi Yapan Ucube Yasa Tamamen Kaldırılmadır”

Ağbaba, Gençlerin Yarısı İşsiz, Akp’li İsimler Çifter Çifter Maaş Alıyor

CHP Ekonomi Ve Esnaf Masası Heyeti Bingöl’de!

Milletvekili Ağbaba, Tecavüzcülere Sahip Çıkanlar Alçaktır

Kendi hırsızlıkları, yolsuzlukları, istismarları ayyuka çıkınca telaşa düşen AKP Malatya il Başkanı ve troller dün akşamdan itibaren Kale İlçe Başkanı ile ilgili ortaya atılan bir iddia üzerinden yine sistemli bir şekilde bana saldırıyorlar.

İhsan Koca'dan CHP ve Tecavüz İddialarına Açıklama

Adalet ve Kalınma Partisi (AKP) Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kale İlçe Başkanının basına da yansıyan tecavüz iddiasına dair açıklama yaptılar.