Siyaset

Siyaset Haberleri

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın Yeni Üye Kayıt Standına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı’nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Milletvekili Aday Adayı Şahin 2023 Seçimlerinde Vekiller Çıkaracağız

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Şahin 2023 Seçimlerinde vekiller çıkaracağız.

Ağbaba’dan Bağkur Tescil Mağdurlarını Sevindirecek Teklif

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  tarafından EYT kapsamındaki esnafa 2000 öncesi tescil ve Bağkur borçlanması getiren düzenleme Meclis’e sunuldu.

Çalık, Türkiye Yüzyılını Milletimizle Beraber İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda fragman, AK Parti’nin ilk 20 yılını izlediniz. Şimdi Allah nasip ederse Türkiye yüzyılını izleyeceksiniz. Cumhur İttifakı olarak Türkiye yüzyılını milletimizle beraber inşa edeceğiz. Başarının, sürdürülebilirliğin, kalkınmanın, dijitalin ve teknolojinin yüzyılı olacak. 2023 yılında zaten milletimiz kararını vermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ‘durmak yok yola devam’ diyeceğiz” dedi.

AK Partili Çalık, Türkiye Yüzyılını İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

Ağbaba, Herşeyin Fiyatı Artıyor Kayısı Yerinde Sayıyor

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda Malatya’nın sorunlarını dile getirdi. Kayısı üreticilerinin isyanını, Arslantepe Höyüğü’ndeki çalışmaların hızlandırılması gerektiğini, Ozan Anıtı’nı, Kuzey Çevreyolu ve Darende-Hacılar Şeyhli yoluyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığında Görev Dağılımı

İYİ Parti Malatya 2.olağan İl kongresinin ardından Hakan Yılmaz mazbatasını alarak yeniden görevine başladı.

Parti İl Başkanlığında Görev Teslim Töreni Yapıldı

CHP Malatya İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. CHP Malatya İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

CHP Malatya İl Başkanlığı'na Barış Yıldız Atandı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı'na partinin eğitimden sorumlu il başkan yardımcısı Barış Yıldız atandı.

İYİ Parti İl Başkanlığı'na Hakan Yılmaz Yeniden Seçildi

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu bugün Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Hakan Yılmaz il başkanlığına yeniden seçildi. Saat 10:00 da başlayan kongreye İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu  ile  çok sayıda davetli katıldı.

İYİ Partili Sarıtaç, Ekonomide Kurtuluş İYİ ’d

Eğitimci İş Kadını Asuman Sarıtaç, Malatya sanayisi ve ticaretinin İYİ Parti çözümleri ile daha da güçleneceğini söyledi. Sarıtaç,” Ekonomide Kurtuluş Planımızın ilk aşamasını oluşturan İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı ile Malatya’da sanayi ve ticaret şahlanacak” dedi.

Sarıtaç, Tarım ve Hayvancılığa İYİ Parti Modeli Uygulanacak

İYİ Partili Asuman Sarıtaç, çiftçinin yüksek maliyetler altında ezildiğini, tarım ve hayvancılıkta İYİ Parti Modellerinin, ihtiyaç-kaynak-akademik kariyer-sonuç bağlantısını sağlayacağını ve üreticinin düşük maliyetle, yüksek verimin amaçlandığını söyledi.

Enflasyonun Değil Memurun, Emeklinin Belini Kırdılar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ “Enflasyonun Değil Memurun, Emeklinin Belini Kırdılar’’.

Başkan Yıldırım, Milleti Kandırmayı Bırakın

Toplum karşısında Hz. Ömer’in adaletinden bahseden siyasilerimiz kendi menfaatleri olunca turist Ömer gibi davranıyorlar diyen Bilal Yıldırım, İslami terimlerle toplum karşısında söylemlerde bulunan siyasilere ağır eleştiri getirdi.

Başkan Gökhan Gök, MHP Olarak Oyumuzu Çok Yükselttik

Malatya ve Türkiye’de büyük bir oy patlaması yaşayacaklarını açıklayan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, bu seçimi ne olursa olsun Cumhur İttifakı’nın kazanması gerektiğini kaydetti.

Ağbaba, ’İşçiler Aç Kaldı, İşten Atıldı Üstüne Katledildiler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba 6 Başlıkta 2022 Yılının Emek Ve Çalışma Yaşamını Değerlendirdi.

Fendoğlu’ndan MHP İl Başkanı Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Toplam 1276 haber.