Siyaset

Siyaset Haberleri

 İyi Partili Şahin’den ABYB’YE Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Gökhan Şahin. Seçim ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Şahin Akçadağ’da

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin Seçim Çalışmaları Kapsamında İYİ Parti Akçadağ İlçe Başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunan İYİ Partili Şahin 2023 Seçimlerinde İYİ Parti Akçadağ’da kazanacak dedi.

Milletvekili Aday Adayı Samanlı’dan STK’lara Ziyaretler

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Mesut Samanlı, Adaylık sürecini ilan ettikten sonra ardı ardına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Parti Yeşilyurt İlçesi Tarafından İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yeşilyurt İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından, ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Çalık, Ortak Paydası Ve Geçmiş Olmayanların Gelecekleri De Olmayacak

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Kale ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yıldırım, Malatya'yı İnsan Kaçakçılığın Başkenti Yaptınız

Başkan Yıldırım, “Biri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Personeli diğeri ise Büyükşehir Belediyesi MASKİ personeli olan iki şahsın insan kaçakçılığına aracılık ettiği haberi ile adeta şoke olduk.

İYİ Partili Sarıtaç, Devlete Millet Yakışacak

İşkadını Asuman Sarıtaç, Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakının sandıktan güneş gibi doğacağını belirtti.

Altunkaya, Büyük Birlik Partisi 30 Yaşında

Muhsin Yazıcıoğlu tarafından 29 Ocak 1993'te kurulan Büyük Birlik Partisi (BBP), 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

MHP Olarak 2023 Seçiminde 2 Veya 3 Vekil Çıkaracağız

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Şimdi 1 Olan Milletvekili sayımızı Allah'ın izni , Milletimizin Feraseti ve büyük desteği ile 2023 Genel Seçiminde Milletvekili sayımızı 2 veya 3 Milletvekilline çıkartacağız.

İYİ Partili Sarıtaç, Küfeden Sadece Kriz Çıktı!

Eğitimci İşkadını Asuman Sarıtaç, Türk Lirasının değer kaybetmesiyle birlikte ülke genelinde önü alınamaz ekonomik krizin var olduğunu ve enflasyon canavarının her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Küfeden sadece kriz ve sefalet çıktığını kaydeden Sarıtaç,” Sırtlarında vatandaşın hakkını taşıyan bir küfenin olduğunu söyleyenler, küfelerinden sadece önü alınamaz bir kriz çıkarmıştır” Dedi.

Milletvekili Aday Adayı Şahin, Ziyaretlerine Devam Ediyor

2023 Seçimlerinde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ziyaret kapsamında. İYİ Parti Pütürge ilçe Başkanı Ramazan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Çalık: 4 Bin 945 Deprem Konutu Hak Sahiplerine Teslim Edildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da depremin üçüncü yılında 4 bin 945 evin hak sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Toplam 1276 haber.