Siyaset

Siyaset Haberleri

İYİ Partili Göçmez, Malatyalı Değişim İstiyor

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez; “Malatyalı değişim istiyor” dedi.

MHP’nin Doğanyol Ziyareti Yoğun İlgi Gördü 

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. 

CHP'de Bayramlaşma Töreni

       Cumhuriyet Halk Partisi bayramlaşma töreninde İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, STK temsilcileri, Basın Mensupları ve vatandaşlar ile partililerle Güzelbahçe Belediyesi’nin Malatya’da kurduğu konteyner kentte düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Ağbaba, 'Bu Mararlar Mutlaka Gözden Geçirilmeli'

Malatya’da kalacak yer sorunu çözülmeden kamu personelinin göreve çağrılmasını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Bu şartlar altında kamu personellerinin ve öğretmenlerin göreve çağrılması yeni mağduriyetler yaratacak, karar yeniden gönden geçirilmelidir” dedi.

Göçmez, Malatya Tarih Yazacak

İYİ Parti Milletvekili Adayları Şeyhmus Göçmez, Atilla Şahin, Prof. Dr. Elif Apohan, Selçuk Han, Doç. Dr. Metin Kapıdere ve Menije Nur Özcan, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Başkanları çalmadık kapı sıkmadık el dinlemedik insan bırakmayacağız sloganıyla seçim çalışmalarına başladı.

Toplam 1276 haber.