Güncel

Güncel Haberleri

“Çiftçilerimize 100 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıyoruz” 

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kadın Çiftçilere Ve Üreticilere Sebze Fidesi Desteği.

MHP Malatya İl Teşkilatı Maske ve Dezenfektan Dağıttı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, virüse karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımıza dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız dedi.

Eyt'lilerin Sesi ‘Umut Partisi’ Kuruldu

Umut Partisi Kurucular Kurulu’nda ağırlıklı olarak Emeklilikte yaşa takılanların derneklerine üye ve destek veren pek çok kişi yer aldı.

Malatya Kent Konseyi’nden Prof. Dr. Ali Erbaş’a Destek

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma günü verdiği hutbede eşcinsellik ve evlilik dışı ilişkilerle ilgili söylediği Kur-an’dan ayetlerle eleştirel bir bakış açısı getirmesi karşısında başta Ankara Barosu olmak üzere milletimizin kutsal değerlerine bir saldırı niteliğine büründürüldü.

Büyükşehir Belediyesi Evlere Maske Dağıtmaya Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Malatya genelinde tüm ilçelerde, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak evlere maske dağıtıyor.

Kayısıyı Bu Seferde Monilya Hastalığı Vurdu

Malatya'da Ekonomik Kriz, Deprem , Koronavirüs , Don Derken Bu Seferde Malatyalı Üreticileri Don ve Monilya Hastalığı Vurdu.

Cumhurbaşkanı Söz Vermişti 3600 Ek Gösterge Ne Oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mayıs 2018’de partisinin seçim beyannamesini açıklarken polis, öğretmen, hemşire ve din görevlileri için ek göstergeyi 3600’e çıkaracaklarının sözünü vermişti. 3600 ek gösterge ne oldu?

Çalık, Karayolları Harcamaları 6 Milyar 498 Milyon TL’ye Ulaştı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “İlimize karayolları çalışmaları için 1993-2002 yılları arasında 325 milyon TL harcama yapılırken, 2003-2020 yılları arasında bu tutar yüzde bin 999 artışla 6 milyar 498 milyon TL’ye ulaşmıştır.

Başkan Dağ;  Allah Eşcinselliği Ve Zinayı Lanetlemiştir

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi’nden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma Günü Verdiği Hutbede Eşcinsellik Ve Evlilik Dışı İlişkilerle İlgili Açıklamasına Destek Geldi.

Başkan Mehmet Sağdıç, Ali Erbaş Hocamızın Yanındayız

Milli Türk Talebe Birliği Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a karşı karalama kampanyaları kınıyor ve Ali Erbaş Hocamızın yanındayız dedi.

Akçadağ'da FETÖ/PDY Üyesi Olan 1 Kişi Yakalandı

Malatya Akçadağ İlçesinde FETÖ terör örgütü üyesinin Jandarma tarafından saklandığı yazlık evde yakalandı.

Başkan Gürkan, İnşaatı Devam Eden Gençlik Merkezini Yerinde İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Melekbaba Mahallesinde 58 dönümlük alan üzerinde inşaatı devam etmekte olan Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ağbaba; “Malatya Etil Alkol Fabrikası Derhal Faaliyete Geçirilmelidir”

“Siyaset Üstü Düşünerek Ortak Hareket Etmek Lazım”

Horata Mesire Alanındaki Taş Duvarlar Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenleme çalışmaları ile vatandaşların hizmetine sunulan Horata Mesire alanındaki taş duvarlarda düzenleme çalışmaları yapılıyor.

BAŞSAĞLIĞI VE VEFAT

Emine BOZTEPE Vefat Etmiştir.

Yardımlar, 'Sensiz Olmaz'

Sokağa Çıkma Yasağı 23 Nisan ile 26 Nisan arasını kapsayınca ihtiyaç sahiplerine, Kızılay umut oldu

Başkan Gürkan, Parkımız Bölge Halkına Hayırlı Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kıbrıs Caddesi ile Yeşilyurt Caddesi arasında bulunan ve yapımı büyük oranda tamamlanan parkta incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Başkan Marasalı'dan Ramazan Ayı Mesajı

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, Ramazan ayının getirdiği rahmet ve bereket ikliminden en güzel şekilde faydalanılmalıdır dedi.

Artık Ramazan Amca Var...

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ramazan ayından itibaren yoksullara, yaşlılara ve tüm ihtiyaç sahiplerine hızır gibi yetişecek, gıda yardımı yapacak, “Ramazan Amca” figürünü oluşturdu.

Toplam 16080 haber.