Güncel

Güncel Haberleri

Battalgazi Belediyesi Asfalt Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son bir yıl içinde asfaltlama çalışmalarının kapsamını genişleterek, ilçede 900 kilometre Yol Bakım ve Onarım çalışması gerçekleştirdi.

Emniyet Mensuplarımız Huzur Ve Güvenin Sarsılmaz Bekçileridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Polis Teşkilatı’nın 175.’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dünyayı Tehdit Eden Koronavirüs Tedbirleri

Çin’in Vuhan kentinde başlayan Coronavirüs (Kovid-19) salgını, birçok ülkede hızla yayılım göstererek tüm Dünyayı tehdit etmeye devam etmektedir.

İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Hıfzıssıhha Kurulu 07.04.2020 Salı günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Merkezdeki Ana Caddeler İle Kale İlçesinde Dezenfekte Çalışmaları

Koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi başlatmış olduğu dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Başkan Şahbaz ’dan Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Türk Polis Teşkilatı'nın 175. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Özgül,  Polis Teşkilatın 175 Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Türk Polis Teşkilatının 175’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kaya, Berat Kandili Nedeniyle İlgili Bir Mesaj Yayınladı

(MHP)Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aktaş, Türk Polis Teşkilatın Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü Mesaj

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kayısı Kenti Yeşilyurt Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Dağ’dan Berat Kandili Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. (Berat Kandili, Kurtuluş, Af Ve Arınmadır.)

Başkanı Mehmet Çınar’dan Muhtarlara Kolonya, Maske Ve Eldiven

“Hep Birlikte Hareket Ederek Güzel Yarınlara Kavuşacağız”

Başkan Dağ ’dan Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türk Polis Teşkilatı'nın 175. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan İlhan, Berat Kandili Mesajı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.

Gözükara, Türk Polis Teşkilatın 175. Kuruluş Yıl Dönümünü Mesajı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara, Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Büyükşehir Belediyesi, Sağlığınız İçin Mesafenizi Koruyun

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Corona Virüsüyle mücadele de, Malatya Büyükşehir Belediyesi yoğun mesai harcıyor.

Alpaslan, Türk Polis Teşkilatın Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü Mesajı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Başkan Çınar’dan Berat Kandili Kutlama Mesajı

“Berat Kandili; Kurtuluş, Af Ve Arınmadır”

Toplam 15943 haber.