Güncel

Güncel Haberleri

Malatya Dahil 31 Şehre Giriş-Çıkış 15 Gün Uzatıldı

İçişleri Bakanlığı, Malatya Dahil 31 şehre giriş-çıkış kısıtlamasını 15 gün daha uzatan genelgeyi 81 il valiliğine gönderdi.

Başkan Göksu: Mercedes Kadirin Ölümü Bizleri Üzdü

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Malatya'mızın sevilen yüzü Mercedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı kardeşimizin vefatı hepimizi çok üzdü dedi.

18.04.2020 İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 18.04.2020 Cumartesi günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fırıncılara Maske Dağıtımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle önlemler ve tedbirler almaya devam ediyor.

Vatandaş Can Derdinde GSM Şirketleri, Fatura Derdinde

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren vatandaşın telefon ve İnternet'inin kesilmesine tepki gösterdi.

Battalgazi Belediyesi’nden Kamu Kuruluşlarına El Dezenfektanı Ünitesi

Tüm Dünyayı Etkisi Altına Alan Koronavirüs (Kovıd-19) Salgınına Karşı Tedbirlerini En Üst Seviyede Tutan Battalgazi Belediyesi, Talepte Malatya’daki Kamu Kurum Kuruluşlarına Dezenfektan Ünitesi Kurdu.

TÜMSİAD Başkanı Murat Gümüş'ün Acı Günü

TÜMSİAD Başkanı ve Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Murat Gümüş'ün Kayın Babası Hikmet Güllü ( 82 ) Tedavi Gördüğü Hastahanede Yaşamını Yitirdi.

Tarım Bakanlığı Hileli Gıda Üreten 45 Firmayı İfşa Etti

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli gıdada taklit ve tağşiş yapan 45 firmanın kamuoyuna açıklandığını duyurdu.

Telefon ve İnternet Aboneliği İptali E Devlet'ten Yapılacak

Milyonlarca vatandaşın çilesi olan internet ve telefon aboneliği iptali e-Devlet üzerinden yapılabilecek işlemlere ekleniyor. Düzenlemenin 15 Mayıs’ta yürürlüğe girmesi, uygulamanın ise 15 Eylül’den sonra başlaması öngörülüyor.

Milletvekili Çalık, Videokonferans İle Canlı Yayında Gündemi Değerlendirdi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  video konferans ile Er TV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Genç İş İnsanından ,’Biz Bize Yeteriz’ Kampanyasına Destek

Malatya’da  genç  İş insanı Hakan Avşar, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’  kampanyasına destekte bulunarak tüm iş adamlarını ‘milli dayanışma ‘kampanyasına davet etti.

Kırsal Kalkınma 228 Projeye Destek Verecek

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal kalkınma için 228 projeye 195 milyon lira hibe sağlanacak. Malatya'dan 9 Proje Desteklenecek.

200 Ayrı Ekiple Evlere Maske Dağıtacağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve ülkemizde yayılan korona virüs salgınına karşı önlem ve tedbirler almaya devam ediyor.

Yeşilyurt Belediyesi, Üç Ayrı Noktaya Maske Dağıtım Standı Kurdu

175 Bin Adet Ücretsiz Maske Dağıtımı Yaptık.

Askeri Kışla koronavirüse Karşı Dezenfekte Edildi

Malatya’da Temizlik Firması koronaviris ( KOVİD 19 ) Salgınına Karşı Gönüllü ve Ücretsiz Olarak Tulga 1 Kışlası İçerisinde Dezenfekte Çalışması Yaptı.

Malatyalı Genç İş Adamından Siperlik ve Maske Desteği

Malatyalı Genç İş İnsanı Hüseyin Köksal Çınar, memleketi Malatya’ya Koronavirüs İle Mücadele İçin Siperlik ve korunma maskelerinden oluşan yardım malzemesi gönderdi.

Başkan Dağ’dan, Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu İçin Anma Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Milletimizin Gönlünde Müstesna Bir Yere Sahip İki Devlet Adamımızı Saygıyla Yâd Ediyoruz Dedi.

Toplam 16052 haber.