Güncel

Güncel Haberleri

Büyükşehir Anayurt Caddesini Özsan Sanayi Sitesine Bağlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Anayurt Caddesini, Özsan Sanayi Sitesine bağlıyor. Kent içi ulaşım planlamasında, araç ve yaya trafiğini rahatlatacak projeleri sahada gerçekleştirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın dört bir yanında çalışmaya da devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısını Tamamladı

Battalgazi Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı 2. oturumu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapıldı.

Çalık, Adliye Binamızın Sürecini Başlatıyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yeni adliye binasıyla ilgili, “Yeşilyurt’umuza, Yeşiltepe’mize Askeri Hastanemizin olduğu alana Allah nasip ederse adliye binamızı yapıyoruz.

Bir Dostumuzun Kaleminden

Vahap Küçük’ün Adı Meydanda Yaşayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi merkezde yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Turgut Temelli Kavşağında Trafik Rahatlayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğunun yaşandığı D 300 Karayolu ile Turgut Temelli Caddesinin kesiştiği noktada trafiği rahatlatacak düzenleme çalışmalarına başladı.

01.07.2020 İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 01.07.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Gözükara, Yeni Malatyasporumuza Sahip Çıkalım

Son haftalarda takımımızın aldığı haksız hakem hatalarıy yenilgilerle morallerimiz bozularak  Yeni Malatyaspor’umuza  kalan haftalar öncesinde tam destek vermeye çaba gösteriyoruz.

Battalgazi Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında toplanan Meclis, İmar ağırlıklı konuları görüştü.

Ayasofya’yı İbadete Danıştay Değil Cumhurbaşaknı Açar

1931 yılında bakım-onarım nedeniyle kapatılan Ayasofya Camii, 24 Kasım 1934 yılında Atatürk imzalı bir kararname ile müzeye dönüştürülerek açılmış oldu.

Irkçılık Virüs Gibidir

Koronavirüsün ABD'ye sıçramasıyla çöken sağlık sisteminde yaşanan dramlara beyaz bir polisin siyah bir vatandaşı vahşice öldürmesinden sonra, dalga, dalga büyüyen sokak gösterileri eklendi.

Temmuz Ayı Feribot Sefer Saatleri Değişti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Battalgazi-Baskil arası Feribot Sefer Saatlerinde değişiklik yapıldı.

29.06.2020 İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 29.06.2020 Pazartesi günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Başkan Sadıkoğlu, Elektrikte yüzde 17’lik Dev İndirim

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş arasında yapılan protokol ile; Malatya iş dünyası için yüzde 17’ye varan indirimli elektrik imkânı sağlandı.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Görevlisinden Örnek Davranış

Battalgazi Belediyesi’nde çalışan temizlik görevlisi Ferhat Karabağ, Çöşnük mahallesinde kaldırımları temizlediği sırada bulduğu içinde yüklü para ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek, örnek bir davranış gösterdi.

Toplam 16212 haber.