Güncel

Güncel Haberleri

Bakanı Kasapoğlu, Yeşilyurt’a Çok Değerli ve Özel Spor Tesisleri Kazandıracağız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ederek, Yeşilyurt’ta hayata geçen sosyal, kültürel, sportif ve eğitim hizmetlerin yanı sıra devam eden projeler hakkında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan detaylı bilgiler aldı.

Murat Güzel, Baba Ocağı Konağı Ziyaret Etti

Murat Güzel, 1986 yılında Amerika’ya gitmiş. Eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurmuş.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 04.07.2020 Cumartesi günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Vali Baruş, Tarımsal Üretim Seracılık Alanında Gezdi

Vali Aydın Baruş, Cumhuriyet Örnek Köy Mahallesi ve Kırlangıç Mahallesinde bulunan Tarımsal Üretim ve AR-GE sahası ve Yeşil Gıda Seracılık alanında incelemelerde bulundu.

Selim Baydaş, Malatya’mız Güzel Hizmetler Kazandırılacak

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Malatya programı öncesinde gerçekleştirilecek olan program alanlarında incelemelerde bulundu.

Sayın Bakanımızın Malatya’ya Özel Bir İlgi ve Alakası Var

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Vali Baruş Eğitim Ve Sağlık Yatırımlarını İnceledi

Vali Aydın Baruş inşaatı devam eden eğitim ve sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Çalık, Tohma Köprüsü, Osmangazi Köprüsüyle Aynı Sistemde Yapılıyor

 “86 Milyon TL projeli, 517 metre uzunluğundaki köprümüzün tamamlanıp hizmete açılmasına çok az kaldı” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan-Hekimhan yolu üzerinde bulunan ve Karakaya Barajı’nın geçişini sağlayan Tohma Köprüsü’nün 2020 yılında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Çalık, Erdemir, Hekimhan’a Yaklaşık 3 Milyar TL’lik Yatırımı Kazandırıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Erdemir; Hekimhan ve Malatya’mıza binlerce istihdam, milli ekonomiye önemli katkı sağlayacak dev bir yatırımla demir cevheri zenginleştirme ve paletleme tesisi kuruyor.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yazıhan İlçesinden Yaşanan Tiren Kazasında, Selahattin Barut (48) Yaşında Hayatını Kaybetti.

Gürkan: Kemal Sunal Hayat Filminde Rolünü Güzel Oynadı

Türk Sinemasının gülen, güldüren güldürürken düşündüren karakteri Kemal Sunal vefatının 20. yılında memleketi Malatya’da da anıldı.  

Bahçe ve Ot Yangınlarına Dikkat

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı havaların ısınması ile birlikte çıkabilecek yangınlara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Başkan Sadıkoğlu, Beylerderesi’ne Alternatif Köprü Şart

Bir kaza; şehir, organize sanayi ve şehirler arası trafiği felç etmeye yetti.

Battalgazi Belediyesi’nden Yollara Rekor Yatırım

İmar Yolları Ve Yol Açma Çalışmalarında 15 Ayda 5 Milyon Tl Yatırım Gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Ve Kızılay İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Başkan Güder, “Yaşlılarımız Bizim Çınarlarımızdır. Sizlere Cumhurbaşkanımızın Selamlarını Getirdik”

 Çınar, Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Toplam 16212 haber.