Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Gürkan’dan Yazıhan’a Çıkarma

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde daire başkanları ve şube müdürleriyle birlikte Yazıhan İlçesine çalışma ziyaretinde bulundu.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

(Kurdu) Aktepe Köy Eşraflarından Bekir Özpolat, Vefat Etmiştir. Merhum Bekir Özpolat’ın vefatı bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

(Kurdu) Aktepe Köy Eşraflarından Bekir Özpolat, Vefat Etmiştir. Merhum Bekir Özpolat’ın vefatı bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür.

Vali Baruş’tan Anayurt Bulvarına Tam Not

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ikinci etabında düzenleme ve yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarı’nda incelemelerde bulundular.

Başkan Güder, Derme Deresi’nde Islah Çalışmaları Başladı

Başkan Güder:"Amacımız Bölgeyi Cazibe Merkezi Haline Getirmek".

Sadıkoğlu, Hedefimiz 15-20 Bin Hemşerimizi Ekmek Sahibi Etmek

Sadıkoğlu, Malatya’da İşsizliği Önlemek İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz, Bu çalışmalarımız devam edecektir.

Başkan Çınar’ın Çalışmalarından Dolayı Mahalle Sakinlerinden Tam Destek

Halkın Başkan Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesinde Vatandaşların Sorunlarını Dinledi.

Başkan Gürkan, Söğüt ve Kurşunlu’yu Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hekimhan’a giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Söğüt ile Kurşunlu Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Yeşilyurt Kadın Girişimi Ve İşletme Kooperatifi, Tanıtım Toplantısını Yaptı

“Kentimizin Güzellikleri Ve Eşsiz Lezzetlerimizi En İyi Şekilde Tanıtacağız”

Esnafın Çağrısıyla Şemsiye Sokak’taki İş Yerleri Dezenfekte Edildi

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Halk Sağlığı İçin 7/24 Sahada...

MASKİ Genel Müdürü Karataş Yazıhan’da İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Doğanşehir Kapıdere Grup Yolu Yapılıyor

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir Kapıdere Grup Yolunu yaptı.

Başkan Gürkan Eski Meclis Üyeleriyle Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti İl Başkanı İhsan Koca Partinin İl Genel Meclisi eski üyeleri ile bir araya geldi.

Güder, Ayasofya’da Kur'an Da Okunur, Namaz Da Kılınır

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Danıştay 10’uncu Dairesi’nin Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu’nun iptal kararı hakkında yazılı açılama yaparak, karar ile birlikte Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasının önündeki engelin kaldırılmasının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Altunkaya, Dünya'nın En Masrafsız Suyunu En Pahalı İçiyoruz

BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, Dünya’da kendi imkânlarıyla en masrafsız şekilde şehre gelen Malatya suyunu, belki de Dünyada en pahalı içen Şehir Malatya'dır. Bu % Yüzde 20 Zam Neyin Nesi dedi.

Ağbaba; “Tüik Hangi Ülkenin İşsizlik Rakamlarını Hesaplıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, pandemi sürecinde bile işsizliği azalmış gösteren TÜİK’e seslendi; “Hangi ülkenin işsizlik oranlarını hesaplıyorsunuz, çıkıp kamuoyuna açıklayınız”

Çalık, TMO’nun Kayısı Alımı Yapması İçin Bakanımızın Desteğini Aldık

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Toprak Mahsulleri Ofisi'nin kayısı alımı yapması için Bakanımızla görüştük ve desteklerini aldık. Konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edecekler” dedi.

 Mollakasım, Akıcı ve Güzel Yollarıyla Daha Değerli Hale Gelecek

Mollakasım Mahallesindeki yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Tarihi ve turistik mekânları ve doğal güzellikleriyle farklı bir atmosfere sahip Mollakasım mahallemizdeki araç ve yaya trafiğini akıcı hale getirecek kalıcı yatırımlarımıza hız verdik.

“Çavuşoğlu Mahallesi Kitap Kafe Hayırlı Olsun”

Yeşilyurt Belediyesi, Kitap Kafe Projesini Çavuşoğlu Mahallesinde Hayata Geçirdi.

Toplam 16212 haber.