Olağan Haberleri

Olağan Haberleri

Başkan Sadıkoğlu’ndan ‘Vergisiz’ Enflasyon Düzeltmesi Talebi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2024 ve 2025 yılı enflasyon düzeltmesi işlemlerinin, mücbir sebep halinin devam ettiği illerde vergisiz olarak uygulanmasını talep etti.

TFFHGD Başkanlığına  Batuhan Gültek Seçildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi 14.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Meclisi, 5 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, toplam 5 gündem maddesini görüştü. Toplantıda ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile "kardeş belediye" olma kararı alındı.

Battalgazi Meclisi, 14 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 14 gündem maddesini görüştü.

Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Genel Kurulu Yapıldı

MÜSİAD Malatya Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu Gala programı Mövenpick Otelde gerçekleştirildi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığında Görev Dağılımı

İYİ Parti Malatya 2.olağan İl kongresinin ardından Hakan Yılmaz mazbatasını alarak yeniden görevine başladı.

İYİ Parti İl Başkanlığı'na Hakan Yılmaz Yeniden Seçildi

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu bugün Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Hakan Yılmaz il başkanlığına yeniden seçildi. Saat 10:00 da başlayan kongreye İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu  ile  çok sayıda davetli katıldı.

Battalgazi Belediye Meclisi, 21 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı Olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumuyla 2023 yılı çalışmalarına başlarken, toplantıda 21 gündem maddesi görüşüldü. Yılın ilk toplantısında ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ve komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Güder’den Söylemez Ve Akagündüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Olağan Genel Kurulları tamamlanarak güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi'ni 30 Ekim’de

Sadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Türkiye Gündemiyle Ve Yine Parti Kongresiyle İlgili Bazı Açıklamalarda Bulundu.

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Seçildi

Türkiye İttifak Partisi Akçadağ İlçesi 1. Olağan Kongresinde Tek Listeye Gidilirken, Akçadağ İlçe Başkanlığına Mercan Cengiz Getirildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, 19 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 19 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Meclisi, olağan Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi tamamlandı. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yeni Malatyaspor'da Ahmet Yaman Dönemi

Süper ligden düşen ve çok sıkıntılı süreçlerden geçen Yeni Malatyaspor'da yapılan olağanüstü kongrede tek liste ile gidilen seçimlerde Ahmet Yaman resmen Yeni Malatyaspor Kulübünün Başkanı oldu.

Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’na Osman Korkut Getirildi

Yaklaşık 3 ay önce Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’nda yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ramazan Soylu’nun görev süresi dolması nedeniyle, başkanlık görevine Dr. Harun KURT seçilmişti.

Yeni Malatyasporun Borcu 318 Milyoncukmış

Yeni Malatyaspor 2022 yılı yıllık olağan mali genel kurulunda açıklamada bulunan Başkan Adil Gevrek.

Anadolu Basın ve Yayın Birliğin’den Ziyaretler

Anadolu Basın ve Yayın Birliğinin Olağan Genel Kurulu kapsamında Ankara ya giden Anadolu Basın ve Yayın Birliği Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, M. Said Yalçın, Ankarada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular.

Türk Kızılay Genel Kurulunda 4 Malatya’lı Yer Aldı

Türk Kızılay 103. Olağan Genel Kurulu 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Ankara ilinde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milletvekilleri, çok sayıda ülkenin temsilcileri ve tüm yurttaki delege ve gönüllülerin katılımı ile yapılan Genel Kurul büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Kamil Göksu, Güçlü Bir Yönetimle Yeni Malatyaspor'a Talibiz

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek başkanlık koltuğunu olağanüstü kongrede bırakacağından, Kamil Göksu Başkan adaylığını ilan etti. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in İstifa Etmesinden Sonra , Ankara Malatya Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Kamil Göksu Başkan adaylığını ilan etti.

Battalgazi Belediye Meclisi’nde Encümen Ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, 11 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlerken, Üniversite ve Boran mahallelerinde yeni açılan ve isimsiz sokaklara isimleri verildi.

Malatya Türk Kızılay'ından Bayrak Değişimi

2019 yılında görevi Av. Umut Yalçın'dan devralan Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu; gerçekleşen Türk Kızılay Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulunda görevi Dr. Harun Kurt'a devretti.

Savdes-Sen Malatya Bölge Başkanlığı’na Arslanboğa Yeniden Seçildi

Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası SAVDES-SEN Malatya Bölge Başkanlığı'nın 1’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa Malatya Şube Başkanı Ruhi Arslanboğa seçildi.

BBP 10. Olağan Malatya İl Kongresine Genel Başkanı Destici’de Katılacak

BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya 20 Mart Pazar Günü Saat 13.00’da Gerçekleştirilecek Olan Büyük Birlik Partisi 10. Olağan Malatya İl Kongresine Tüm Malatya’lıları Davet Etti.

Başkan Dağ, Yeniden Güven Tazeledi

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda Mevcut Başkan Zeki Dağ, Yeniden seçilerek güven tazeleyerek başkan seçildi. Anadolu Basın Birliği Kongresi dernek binasında yapıldı. Yapılan kongreye tek liste halinde gidildi.

Başkan Yalçın, Yeniden Güven Tazeledi

Doğru Partisi Malatya İl 1. Olağan  Kongresinden Ahmet Turan Yalçın, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

TİNGADER Malatya Şube 1.Olağan Kongresi Yapıldı...

Kısa Adı Olan (TİNGADER) Tüm internet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya şube 1. olağan kongresi yapıldı. Kurucu şube Başkanı Kazim Erayabakan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi...