Yeşilyurt Kızılay'da Olağan Genel Kurul

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi 2. genel kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Dr.Dilek Korkmaz yeniden seçilerek güven tazeledi. Türk Kızılay Yeşilyurt Şubesi 2.Olağan Genel Kurulu 19 Şubat 2022 saat 14.00de Yeşilyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurula Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kızılay Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Yalçın, Türk Kızılayı Malatya şube Başkanı Ramazan Soylu, kurum yöneticileri, Kurulu Üyeleri ve şube gönülleri katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar burada yaptığı konuşmada Kızılay'ın çalışmalarına değinerek; Kızılay'ın faaliyetlerini önemsiyoruz, Yerel Yönetim olarak gerekli destek ve işbirliğini sürdüreceğiz. Deprem ve pandemi döneminde gerek belediye imkanları ile gerekse Yeşilyurt Kızılay ile ihtiyaç sahiplerine giyim, gıda ve diğer yardımlar ulaştırdık"dedi.

Kızılay Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Yalçın ise"2019 yılında kurulmasına rağmen Yeşilyurt Kızılay ihtiyaç sahiplerine ulaşma faaliyet çeşitliliği ve niteliği ile iyi bir örnek oluşturmuştur. Yeşilyurt Kızılay yönetim ve gönüllerine bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şube başkanı Dr Dilek Korkmaz Kızılay'ın Malatya ve Türkiye'deki çalışmalarına değinerek "Kızılay'ın faaliyetlerininin nitelik ve nicelik olarak artırılmasını hedeflemekteyiz. 154 yıllık bu ulvi hareketin güçlenerek devamı Öncelikle şiarımızdır" şeklinde konuştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN