Başkan Yalçın, Yeniden Güven Tazeledi

Doğru Partisi Malatya İl 1. Olağan  Kongresinden Ahmet Turan Yalçın, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gerçekleştirilen Malatya 1.Olağan İl kongresine; Genel Başkan Rıfat Serdaoğlu, Aile ve Politikalardan Sorumlu Genel Baş.Yrd. Doktor Nesrin Günel, Basın Danışmanı Ümit Turpçu, Genel İdare Kuru ve Parti Kurucusu Nükhet Balkan Ocak, Enerjiden Sorumlu Genel Baş.Yrd. Cezmi Orkun , Gen.Baş.Yrd  Teşkilat Başkanı Avam Apaydın, Mersin, Sivas, Elazığ, Gaziantep İl Yönetimi ve Malatya

İl ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, basın mensupları, çok sayıda davetli ve partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan kongrede açılış konuşmasını Doğru Parti İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, yaptı.

Başkan Yalçın, "Kongreler siyasi partilerin düğünüdür. Hep birlikte kutlanan etkinliktir. Daha coşkulu kutlamalar yapmak için kongreler vesiledir. Malatya Doğru Partinin kalesidir. Doğru Parti artık yeni bir çığır açmalı. Biz kimseden menfaat beklemeden bu partiye sahip çıkıyoruz. Doğru Parti bir çınar gibidir, kökleri hala duruyor. Dalları kurudu ama yeniden . Bu kongrenin hem Malatya için hem de Doğru Parti için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde ise mevcut il başkanı Ahmet Turan Yalçın, yeniden başkanlığa seçildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN