Yeşilyurt'un Tüm Noktalarını Seviyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt’un tüm noktalarını seviyoruz, yeni yatırımlarla her bölgemizin daha değerli ve özel bir yapıya bürünmesini sağlıyoruz.  

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız asrın felaketi büyük depremlerin ardından belediye olarak bir yandan şehrimizin inşa ve ihya sürecine destek verip kendi bölgemizde aktif bir şekilde çalışırken diğer taraftan sosyal ve kültürel hizmetlerimizle deprem travmasının atlatılması için elimizden geleni yapıyoruz. Şu anda 250’ye yakın kursiyerin farklı kurslarda eğitim gördüğü Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezimiz toplumdaki deprem travmasının atlatılmasında önemli bir rol oynamaya başladı.

 Bugünde eğitim merkezimizi ziyaret ederek hem robotik kodlama hem de erdem okulumuzu ziyaret ederek erken yaşlarda dini, milli ve manevi değerlerimizin yanı sıra teknolojik alanda kendilerini yetiştiren çocuklarımızın eğitimlerini takip ettik. Merkezimizin bu denli hareketli ve canlı olması kültürel hizmetlerde ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşmamızda elimizi güçlendiriyor.

 Özellikle çocuklarımızın farklı alanlarda eğitim alarak geleceğe en güzel şekilde hazırlandıklarını görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Çocuklarımız bu tür çalışmalara katılarak depremin getirdiği olumsuzluklardan uzaklaşıp, hayata daha umutla bakıyorlar. Bizler çocuklarımızın dini, milli ve manevi değerleri öğrenerek hayata hazırlanmalarını, gelişen teknolojiyi yakından takip etmeleri için her türlü desteği veriyoruz, bundan sonrada aynı şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN