Yeni Malatyaspor 6 Puanlık Maçtan Berabere Ayrıldı

Süper Lig'in 39. haftasında Yeni Malatyaspor evinde kendisi gibi küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak son 3 haftaya sıkıntılı girdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Süper Lig'in 39. haftasında Yeni Malatyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi.  Malatya'daki maç 1-1 sona erdi.

Kayserispor, 40. Dakika'a  İlhan Parlak'ın attığı golle  ile ilk yarıyı 1 - 0 önde kapadı. Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda sahanın tek hakimi olmasına rağmen ele geçirdiği  pozisyonları değerlendiremedi.  Ataklarını sıklaştıran  Yeni Malatyaspor beklediği golü 65. dakika'da kaptan Adem Büyük  kaydetti ve skora dengeyi getirdi.  İkinci yarıda çok iyi oynayan Yeni Malatyapor'da  Adem Büyük’ün iki topu direkten döndü. 

Yeni Malatyaspor'un  Kaptanı Adem Büyük  bugün attığı golle gol sayısını 14'e çıkartarak  şuana kadar 2020 - 2021  Süper Lig'de en çok gol atan yerli oyuncu oldu.

Bu sonuçla  Yeni Malatyaspor puanını  41'e  çıkartırken konuk ekip  Kayserispor ise puanını 39 yaptı.

Bugün saat 16.00'da Yeni Malatyaspor'u yakından ilgilendiren iki karşılaşmada ise Başakşehir evinde Ankaragücü'nü 2 - 1 yenerek puanını 43'e çıkartarak Yeni Malatyaspor'un üstüne 14. sıraya yerleşirken , bir diğer önemli karşılaşmadaise Kasımpaşa evinde Alanyaspor'u 3 - 0 yenerek puanını 40'a çıkartıp hemen Yeni Malatyaspor'un bir basamak altında 17.ci sırada yer aldı.

Yeni Malatyaspor Süper Lig'de oynadığı 37 karşılaşmadan 14 beraberlikle ayrılarak 16 beraberlik alan Sivaspor ve Antalyaspor'dan sonra Süper Lig'de en çok berabere kalan 3. takım oldu.  Yeni Malatyaspor'un 9 Galibiyeti ve 14'de yenilgisi bulunmakta.

Yeni Malatyaspor  Sırasıyla Süper Lig'in 40. Haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor , 41.Haftasında evinde Hatayspor ve 2020 - 2021 Süper Lig'inin son haftasında İstanbul deplasmanında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN