Vicdan! Sızlar... - ZEKİ DAĞ

Vicdan! Sızlar...


Eylüller… Leylalar… Ve daha niceleri var. Birde bunları katleden Vicdansız, şerefsizler var… Kanı bozuk, sütü bozuk, fikri bozuk, nesli bozuk şerefsizler var. Bunların içerisinde evli olanlar var, bekâr olanlar var. Yaşlısı, genci var. Velhasıl her çeşidi var. Ortak bir yanları var, şerefsiz olmaları, kanı bozuk vicdansız olmaları var…

Daha birkaç gün olmadı Eylül bulunalı. Yavrumuza cinsel istismarda bulunulmuş diye öğrendik, yazılı ve görsel basından ki, Leyla kızımız ise maalesef on sekiz günlük aramanın sonunda Ağrı’da dedesinin köyünün yakınında ki dere yatağında çırılçıplak yüzüstü bir vaziyette bulundu. İlk açıklamalara göre açlıktan yaşamını yitirdiği söyleniyor. Bu sebepte yüreklerimizi burkuyor ama inşallah cinsel istismar yoktur diye teselli bulmak istiyoruz.

Tüm Türkiye’nin canı yanıyor, vicdanı sızlıyor. Vicdansız ve kansız it oğlu itler aramızda dolaşıyor. Birileri idam, birileri kimyasal hadım diyor. İkisi de makul ama daha caydırıcı önlemler olmalı bunlara. Bu şerefsizler dünyaya geldiklerine bin pişman olmalılar. Kısa yoldan ölüm mükâfat olmamalı bu müsveddelere. Kan kusmaları gerekir bu adilerin. Bir kere gün yüzü görmemeliler. Kalan ömürlerini zindanlarda geçirmeliler ki aldıkları her nefes haram olsun bu kansızlara.

Bu masum yavrularımızın ve tabi ki değerli ailelerinin hiç mi hayalleri, umutları yoktu. Elbette vardı. Bir çocuk umutlarla hayallerle ve türlü çilelerle sıkıntılarla büyütülüyor. Bu fidanları kopartan itleri birde kimyasal hadım edeceğiz, ardından cezaevinde besleyeceğiz. Yok, böyle yağma. Şerefsizler üç, beş, sekiz, on, on beş demeden, kız erkek ayrımı yapmadan çocuklara tecavüz edecek, aç bırakıp öldürecek sonra devlet onu hadım edecek ve müebbet hapis ağırlaştırılmış olsa ki ne yazar, cezaevinde hayatını da garanti altına alarak yaşayacak. Biz, en azından ben ve benim gibi düşünen seksen bir milyon bunların bir nefes bile almalarını istemiyoruz. Zalimler için cehennem iyi ki var. İlahi adalet iyi ki var. Ama biz onlara verilen cezaları çektikleri işkenceleri, masum yavrularımıza yapılanları duyduğumuz gibi duymak ve görmek istiyoruz. Bu caniler, meydanlarda kurulacak darağacında ibreti âlem için asılmalı, asmadan kuru dikenli kazıklara oturtulmalıdırlar. Bizlerin yüreklerinin parçalandığı gibi bu şerefsizlerin de içlerinde bulunan her ne varsa paramparça edilmelidirler.

Çocuklarımızın alamadıkları nefesi bu caniler de almamalı. İlahi adalet bir an önce yerine getirilmelidir. Devlet büyüklerimizden bir an önce idamı yasalaştırmalarını, en başta Apo itini sonra bu iti meydanlarda sallandırmalarını istiyoruz.

Başta masum evlatlarımızın kederli aileleri olmak üzere Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun. Adalet herkes için var. Eylül için de, Leyla için de… Onları katleden caniler için de…

Bekliyoruz…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK

01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...