Sahipsiz Yeni Malatyaspor - ZEKİ DAĞ

Sahipsiz Yeni Malatyaspor


Yeni Malatyaspordan neler oluyor hala anlamış değiliz. Yeni Malatyaspor yönetimi neyi peşine hala kimse bir şey anlamadı ve bilmiyor. Bir takımda transfer kapalı, ligde çekiliyoruz federasyona başvuruyorlar, ne hikmeteyse federasyon neymiş lige devam edeceksiniz diye açıklama yapıyormuş. Bu ne lahana bu ne turşu. Bu şehir bu kadar sahipsiz mi?

Şu anda Yeni Malatyaspor takımda bulunan bu genç çocuklara yazık değilim, Bu genç futbolcuları sahaya sürdüler bile gol pozisyonuna giremiyorlar, yazık değilim bu gençlere. Her çıktığı takımlara karşı mağlubiyet alıyorlar. Bu takım neden lige devam eti hala kimse bilmiyor. Bu takım bu oyuncularla bir alt lige düşer ve çıkış yolu yoktur.

Yeni Malatyaspor bu şekilde tanıtılmaz ki, yazık ediyorlar Malatya’mıza yazık ediyorlar. Bu takım bu futbolcularalar zaten bir alt lige düşecektir. Bu İlin siyasilerimiz neredeler neden ses çıkmıyor ve bu takımı yeniden ligde oynaması için neden izin verdiler hala anlamış değiliz. Bu takıma kim ve kimler sahip çıkacak. Bu takım neden bu hale geldi.

Bu takımın puan alması bile zor görülüyor bu gün itibariyeler baktığımızda. Yeni Malatyaspor her maçta farklı olarak mağlup olacağını gösteriyor. Bir yanda Yeni Malatyaspora yazık oluyor, bir yanda Malatya’mıza yazık oluyor ve diğer yanda bu genç futbolcu kardeşlerimize yazık oluyor, hiçim vicdansızı sızlamıyor. Malatyalı takımınıza sahip çıkınız.

Bu takıma dünyanın parasında verseniz olmaz, olmaz kardeşim. Bu takım neden bu hale geldi neden hesap sorulmadı. Bu takımı kim ve kimler bu hale getirdi. Bu takım ligde oynayacaktı neden ligler başlamadan bir çözüm noktası bulmadınız. Siz ve sizler Malatyalılarla dalgamı geçiyorsunuz, insan birazda olsa utanırlar. Şu takımın düştüğü hale bakınız.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, hala neyin peşinde hala anlayan yok ve bir açıklama yapan kimsede yok. Bu takımı bu hale getirenler, bu takımı bir alt lige düşürenler, neden takımı yalnız bıraktınız ve neden geri geldiniz takımın başına. Takımı alt lige düşürdüğünden çaba gösterseydiniz bu takım bu hale gelmezdi, hala neyin peşindesiniz.  

Bu takımda bir şey olmaz kıymetli sporsever kardeşlerimiz. Bu takıma yapılacak yardım ve destekler paralar hep boşa gidecektir. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er, Bu takıma yardım yapmayınız, yapılan yardım ve destekler hep boşa gidecek yazık olur. Bu takıma takviye olmadıkça hiçbir şey olmaz. Takviye olmasa gerekiyor, oda transferin önü kapalıdır.

Malatya’mızın siyasileri neredesiniz, Malatya’mızın büyük STK diyenler neredesiniz, Malatya’mızın iş adamları neredesiniz, Bir dönünüz etrafınıza bakınız, Yeni Malatyasporun düştüğü duruma bir bakınız. Bu takımın bu şekilde ligde futbol oynamasına nasıl izin verdiniz, vidanınız rahat mı. Malatyalılar yazık ediyorsunuz, hiçte iyiye gitmiyor.
                  
Malatya’mızın yüzbinlerce il adamlarımız ve sanayimiz var, neden bu takıma sahip çıkmıyorlar. Bu takımın başına neden iyi bir yönetim getirmiyorlar hala anlamış değiliz.  Malatyasporu düşürdüler, şimdiyse Yeni Malatayasporu düşürüyorlar. Malatya’mız bu kadar sahipsizi mi, kıymetli Malatyalılar, sesiz kalmayınız. Bu takım alt lige düştüğünden takımın sonu olur.

6 Şubat depremlerde Malatya’mızda yüzde doksan bir yıkım ve hasar görürken, ne yazı ki Malatya’da bir şeyler yok diye inkar etiler ve üstün kapatanlar, bunlardan ne hayır beklenir ki. 6 Şubat depremlerde o dönemde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olan Selahattin Gürkan, Malatya’mızda yüze de doksan yık mı ve hasar olduğunu dile getirdi ne yazı ki bazıları tarafında üstününü kapattılar. Malatya yay gelen ulusal basını bile susturdular. 

Sanki Malatya’mız kaderine terk edilmiş bir İl haline gelmiş, kıymetli Malatyalılar. Biz gördüğümüzü yazar ve söyleriz. Tabi ki bazıların hesabına gemliye bilir ama her şey göz önündedir. Bizler Malatyalıyız ve Malatya’mızı seviyoruz. Malatyalılar şu sözü çok kullanıyorlar, Malatya’mızın yeniden eski haline gelmesi için on yıla kadar görmeyiz ve görülmüyor. Tabi ki yazdıklarımız bazıların hesabına gelmeye bilir ne diyelim, Haydi hayırlısı diyelim…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
19Eyl

Sahipsiz Yeni Malatyaspor

16Eyl

Melek Yüzlüm Narin...

07Eyl

Güzel Dostlara Selam Olsun

04Eyl

Dostluk Nedir Bilirimsiniz ?..

31Ağs