Malatya’mızın Birliği İçin Birlik İçinde Olmalıyız - ZEKİ DAĞ

Malatya’mızın Birliği İçin Birlik İçinde Olmalıyız


(MASTÖB) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan “Malatya tanıtım günlerinde” biz Malatyalılar olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Mutlaka bu tanıtım günlerine katılmalıyız. Birbirimize küsmeden darılmadan kırılmadan bu “Malatya Tanıtım Günlerine” katılmalı ve coşku içinde bu günleri geçirmeliyiz. Çünkü bizler Battalgazi’nin torunlarıyız. Hep birlikte Malatya’mızın bilinmeyenlerini veya az bilinenlerini gün yüzüne çıkartarak tanıtıma katkı ve katılımlarımızla destek olmalıyız.


MASTÖB Kurulduğuna Türkiye’de bir ilki başarmıştır. Anadolu Basın Birliğimiz Malatya Şubesi MASTÖB üyesidir. Malatyalı herkes aslında fahri olarak ta MASTÖB üyesidir. MASTÖB Malatya’mızın bir değeridir.  Anadolu Basın Birliği olarak bizler MASTÖB’ün hep yanında olduk. Çünkü derdimiz Malatya’dır, Malatyalıdır. Desteğimizde hep devam edecektir. Küsmeden, darılmadan, kırılmadan.

Malatyalı misafirperverdir, Malatyalı gönül adamıdır, Malatyalı ozanın da dediği gibi eşi benzeri bulunmayandır. Sevgiyi de Saygıyı da bilen yaşatan ve yaşatandır. Malatya gelişmişliğiyle de doğunun yıldızıdır.

MASTÖB’e ilk kuruluşundan beri içerisinde olduk. Malatya’mız için çalışmalarımız devam edecektir. Biz Malatyalıyız, biz Anadolu Basın Birliğiyiz; bizde küsme, darılma, kırılma olmaz. Bizim tek derdimiz Önce Malatya’dır. Ülkemizin ve yine Malatya’mızın geleceği için hep birlik içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz Anadolu Basın Birliği olarak Malatya’nın marka değerini yükselten her derneğin hep yanında ve destekçisi olduk. Bizim için kişiler değil amaç önemlidir.


Bizler Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi olarak her zaman MASTÖB’e destek olduk. Bundan sonrada desteğimiz hep sürecektir. Malatyalı hemşerilerimizle hep birlik içinde olacağız. İstanbul’da yapılacak olan Malatya tanıtım gününde de birlik içinde olarak MASTÖB’e destek olmalıyız. Tabi ki burada en büyük destek Malatya Valiliğimiz, Malatya Büyükşehir Belediyemiz, Yeşilyurt Belediyemiz, Battalgazi Belediyemiz, Diğer belediyelerimiz ve yine STK’larımıza düşüyor. Hep birlikte Malatya’yı Türkiye’ye tanıtacağız.

İstanbul’da yaşayan Malatyalılar bir araya gelmiş Malatyalılar günü düzenliyor. O zaman bizlerde Malatya da yaşayanlar olarak destek olmalı ve Malatya’mızın tanıtımı için büyük birliği sağlamalıyız. Hep birlikte Malatya olmalıyız. Birileri Malatya tanıtım günleri kapsamında açılacak stantlar için ücret alınacağından bahsediyor. Açıkça belirteyim ki ücret falan yok.

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm resmî kurumlarımızın İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günlerine katılması, Malatyalıların birlik ve beraberliği için hayati önem taşımaktadır. Valiliğimiz de Büyükşehir Belediyemiz de Üniversitelerimizde Malatya günlerine katılarak, Arslantepe’den Yenikapı’ya sloganıyla başlatılan tanıtıma tam destek vermelidirler. Burada büyük emek sarf edilmiş ve bu emeğe destek olalım, gölge düşürmeyelim.

Temennimiz Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği tarafından İstanbul'da düzenlenecek olan Malatya tanıtım günlerine Malatya Valiliğimizin, Malatya Büyükşehir Belediyemizin, Yeşilyurt Belediyesinin, Battalgazi Belediyesinin, Malatya Ticaret Sanayi Odasının, Malatya Ticaret Borsasının, İlçe Belediyelerimizin ve yine Malatya'mızda bulunan STK'larımızda katılmalıdır. Güzel bir birlik ve dayanışma olsun. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğini yalnız bırakmayalım. Destek olalım. 

Saygılarımla...

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 1

  • Hatice | 20 Ekim 2021 19:24

    Güzel olan her şey herzaman iyidir. Kaleminize sağlık, Elinize sağlık. Yazınızı beğendim. Gerçekten güzel olmuş. Birlik ve beraberlik her zaman iyidir. Selam ve sevgiler.

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK