Küskün Değilim Kırgınım - ZEKİ DAĞ

Küskün Değilim Kırgınım


Kırılmış Bir insan öyle güzel susar ki, öfkesine bile hasret kalırsan. Ben nedeyim ki siz ve sizler nankörlük yaptınız, insanların yüzüne bakamayacak kadar kötüsünüz, sizleri görünce çok üzüldüm. Nedeni de insanların yüzüne bakamıyorsunuz. Hani bir türkü vardı ne demişti. Kendim etim kendim buldum demişti. Yazık oldu o güzel dostlarımıza yazık oldu o güzel insanlara.


Garip değil mi, Yüzüne gülecek kadar dost sandığın kişiler aslında arkada vuracak kadar yüzsüzler. Nerde geldiğinizi unutmayınız. Kimlerin yanında geldiğinizi unutmayınız. O kadar güzel insanlar gördünüz ki, o kadarda kötü insanlar gördünüz, hala gittiğin yolun kıymetini bilmiyorsunuz. Güzel ve dürüst insanlarla yol gittiğini ne tez unutunuz.


Kime en çok iyilik yaptıysanız, Ondan koruyun kendinizi. Menfaati bitiyse nankörlüğüne hazır onlunuz. Çünkü sırtınızı döndüğümüzde arkadan vurur sizi. Doğruda bu nankörler bir araya gelip bizi ve bizleri sırtımızda vurdular. Şimdi değil iki gözüm şimdi değil, Ekmek verdiğim insanların, seni yarı yolda bıraktığı zaman beni anlarsınız.


Keşke haksız olsam oturur haksızlığıma üzülürüm. Ama hem haklı olup hem de üzülmek artık zoruma gidiyor diyebilirim. Bakıyorum bazı insanlar da onur nedir kalmamış ve bunlara üzülüyorum, bunlar onurlarını bile kaybı etmişler. Bana hep sorarlar ki sen ve sizler ona buna kusmuşun diye hep sorarlar bana. Ben küskün değilim ve kin de bağlamam sadece kırgınım.


Ben kimsenin istediği gibi olmak zorunda değilim güzel dostlarım. Çünkü ben olduğum gibi biriyim. Kişiliğim asla değişmez ama tavrım kişiye göre değişir. Ben hayatımda hiç kimseye yanlış yapmadım ki. Ben insanları çok severdim, ama şimdi artık sevmiyorum. Bundan sonra hayvanları seveceğim. Bakıyorum bazı insanlar hep yalan dedikoducu olmuş. Hayvanlar da ise böyle bir şey yoktur, sahibine sadıklardır.


Belki de, bu dünyada ki en ağır yük, iyi niyet ve iyiliktir. Çünkü karşılığı hep nankörlükle ödenir. Nankör olan insan her zaman nankördür. Bazı hayvanlara baktığımızda sahiplerine çok sadıklardır. Bazı insanlara baktığımızda her tarafları yalanlarla doludur. Bizler çoğuna dost dedik kucak açtık ne çare. Bazı insanlar bu tür insanlara kötülük ederler çok mutlu oluyorlar.


İnandığım doğrular asla değişmedi, sadece inandığım insanlar değişti. Buda onların insanlığıdır. Bildiğin doğruları mutlaka gündeme getirmeliyiz. Ben her zaman doğruları söyledim ve söylemeye devam edeceğim.  Ben her zaman yazdım bu günde yazmaya devam edeceğim, daha neler yazacağım bekleyiniz görünüz. Hem il içinde hem de il dışındakileri yazmaya devam edeceğim.


Sizi ve sizleri görünce çok üzüldüm ve insanların yüzüne bakamayacak kadar bitmiş bir haliniz vardı. Çok üzüldüm nedeni de sizi ve sizleri tanıdığım için üzüldüm.  Hani her yerde her şeyi konuşuyordunuz ne oldu ki. Tabi ki yeni dostları bulunca eski dostlarınızı sildiniz. Sen sen ol gizli fotoğraf çekme ne olur. Ben demedim sizler söylediniz. Sen ve sizler bu kafayla gidersin geleceğin çok iyi görülüyor.


Biri sana iyilik yaparsa sen ne yaparsın. Bende ona iki kat iyilik yaparım. Benim tek bir huyum var ki oda iyi niyetli olduğum için herkesi kendim gibi biliyorum. Ben öyle değmeyecek insanları adam yerine koydum yine yaranamadım. Ben öyle insanları güzel yerlere getirdim yine yaranamadım. Doğruları söyledim yine olmadı. Gittiğiniz yol doğru yol değil dedim yine olmadı. Dedi kodu yapmayınız dedim yaranamadım, Gizli fotoğrafları çekmeyiniz dedim yine yaranamadım. Küs değilim dedim sadece kırgınım dedim yine olmadı, kendi sosyal medyasında bizleri engellemişler çok sevindim. Teşekkür ediyorum, çok sevindim. Bu iş onurlu insanların işidir diye düşünüyorum.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
07Eyl

Güzel Dostlara Selam Olsun

04Eyl

Dostluk Nedir Bilirimsiniz ?..

31Ağs
26Ağs

Kırgınım Dostum Kime...

05Ağs

Malatya’mıza Yazık Oldu…