Hedef Azerbaycan Değildir... - ZEKİ DAĞ

Hedef Azerbaycan Değildir...


Değerli kardeşlerimiz, Hedef Azerbaycan Türk'ü Değildir, Hedef Tabi ki Türkiye ve Türk dünyasıdır.

Türkiye’deki tüm Sivil Toplum Örgütleri Şimdi Can Azerbaycan için ayağa kalkma zamanıdır.

Türk Dünyası için ayağa kalkma zamanı gelmiştir. Ermeniler bile bile sivil halkı yaptıkları alçakça saldırıları kınıyoruz.

Karabağ tabi ki herkes tarafından bilmelidir ki Azerbaycan’ın toprağıdır. Ülkemizde yaşayan Ermeni yurtaşlarımızda diyor Karabağ Azerbaycan’ın topraklardır.

Gazeteci Hirant Dink, ölmeden önce yaptığı bir açıklamada Aynen şöyle demiştir; Karabağ Azerbaycan’ın topraklardır demiş ve  Türkiye Ermenilerinin düşüncelerini dile getirmiştir.

Katliamcı Ermeni Devleti Azerbaycan topraklarını işgal ederek 30 yıldır hukuksuz bir şekilde Azerbaycan'ın Karabağ bölgesini işgal etmiştir.  Hocalı'da sivil halka yönelik çoluk çocuk demeden yaşlı genç demeden hemde tüm Dünyanın gözü önünde  büyük bir  katliam yapmıştır. bizler bu Ermeni katiliamlarını unutmadık ve unutmayacağız. Bu azgın Ermeni devletinin geçmişte savunmasız sivil halka saldırganlığı 2020 Dünyasında bugünde devam etmektedir.. Şanlı Azerbaycan Türk Devletinin Ordusu hiçbir şekilde sivil yerleşim yerlerine operasyon yapmayıp sadece katıl ve işgalci, Ermeni güçlerine aslanlar gibi haddini bildirirken onlar kalleşce sivil ve savunmasız halka roket atmaktadır. Bu Ermeni soysuzları geçmişede katidi şimdide Katil ve Alçak Ermenistan…

Gazeteci Hirant Dink,  Karabağ Azerbaycan’ındır Demiştir.

Ermenistan’da ekonomik ve siyasi kriz nedeniyle ve yine ekonomisinin çöktüğünü görünce köpekler ve bu alçaklar Azerbaycan’a saldırmışlardır. Paşinyan, alçağı masum insanları, sivilleri vurmaya devam ediyor. Paşinyan ve Ermeni  alçakları rahar durmazken malesef  İçimizdeki Ermeni sevicilerde bir türlü rahat durmayıp Katil ve Saldırgan Ermeni  diyasporasının değirmenine su taşımaktadırlar.

Gazeteci Hirant Dink,  Ermeniler Karabağ’dan Çıkmalı Demiştir.

Doğu Akdeniz’de ve Libya’da yaşanan olayların ardından Ermenistan tarafından önce Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine taarruz yapılması akabinde Rusya tarafından yasalara aykırı şekilde silah sevkiyatı gerçekleştirilmesi ayrı bir skandaldır.

İçimizdeki Ermeniler Rahat Dursalar He Şey Düzelecektir.

Türkiye’nin Azerbaycan'ın haklı davasında her koşulda Azerbaycan’la birlikte olduğumuzu burada belirtmek isterim. Türkiye Cumhuriyet Devleti Dim dik ayaktadır ve her zaman ayakta kalacaktır ve Azerbaycan kardeşlerimizin yanında olacaktır.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Her konuşmasında bizler Türkiye olarak her zaman Azerbaycan kardeşlerimizin yanındayız demesi sanırım içimizdeki bazı Ermeniler ne hikmetse rahatsız oluyorlar. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım. Bizlerde Azerbaycan kardeşlerimiz destekliyoruz.

Ermenistan haksız bir şekilde Azerbaycan’a saldırması nedeniyle Mecliste gurubu bulunan siyasi partilerimizden (biri hariç) AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti ortak bir açıklama yaparak Azerbaycan kardeşlerimizin yanındayız dediler. Burada TBMM birlik vardır ve dış güçlere karşı bakınız işte biz hep birlikteyiz mesajın vermiştir. Buda hayınlara karşı bir birliktir.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Güçlü Bir Devlettir.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin emperyalizmle, komünizmle, dış güçlerle mücadele ettiğini hatırlatmak isterim. Türk milleti devletiyle, bütün haşmetiyle ayağa kalkmış, emperyalizme, komünizme, faşizme “dur” diyor. Akdeniz’de ilk kez haklarımızı söke söke alıyoruz. Karadeniz’de, ege denizin de haklarımızı toparlıyoruz. Bazıları rahatsız olabilirler ama biz güçlü bir ülkeyiz. Ne kadarda olsa iççimizdeki bazı hayınlar anlamazlar ve hala rahatsızlar.

İçimizdeki Hainlar Zaman Zaman Ortaya Çıkarlar.

Bu gelişmeler karşısında dış güçler ve emperyalizm haddini bilmelidir. 12 mil iddiası ayaklarımızın altındadır. Horozlanan Yunanlılar zoru görünce topukladılar. Uçak gemisi yollayan Fransızların gemisi sözde yolda arızalandı, gelemeden geri döndü.70 yıl besledikleri FETÖ ve saz ekibi milletin şamarıyla çöktü. PKK çok şükür nefes alamıyor. Cani PKK’lılar terör saldırılarını yapamıyorlar.

Bizler Ülke Olarak Hainlare Karşı Azerbaycan’ın Yanındayız.

Yıllarca Irak, Suriye gibi ülkeler PKK’yı desteklediler. Bugün ise ABD’nin desteğine rağmen başarılı olamıyorlar. Bugünlerde Ermenilerin kardeş ülkemiz Azerbaycan’a saldırmasının arkasında emperyalist güçler vardır. Bizlerde Azerbaycan kardeşlerimizin yanındayız ve her koşulda yanlarında olacağız.

Bizler Azerbaycan Kardeşlerimizin Yanındayız.

Ermeni saldırıları İsrail’in planları doğrultusunda gerçekleşmektedir. Ancak Türkiye’nin Azerbaycan’a verdiği destekle bütün oyunlar bozuldu. İhalar, sihalar işgalci Ermenilerin tepesine bindi. Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Akdeniz’de, Ege’de, Karadeniz’de, Karabağ’da hatta her yerde bize karşı oynanan oyunları teker teker bozuyoruz, haklarımızı almayı biliyoruz. Buda bir Ülkenin büyüklüğüdür.

Bir Millet İki Devlet, Can Azerbaycan...

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…