Hadsizler... - ZEKİ DAĞ

Hadsizler...


HDP Diyarbakır’da miting yapıyor. Güya Kürtlerin hakkını savunuyor. İnsanları zoraki tehditlerle şantajlarla meydanlara toplayarak, Kürtlerin hakkını savunuyormuş. Hadi oradan, hadsizler. Bir kısmını dağa çıkarıp öldüreceksin. Dağa çıkmayanı dağdaki kandırdığına öldürteceksin. Oradan da hak hukuk edebiyatı yapacaksın. Hadi oradan hadsizler.

Alman’la, İngiliz’le, Fransız’la, Ermeni’yle, İsrail’le koyun koyuna yatacaksın, her milletten devşirme teröristler edineceksin, sonra çıkıp Kürt savunuculuğu yapacaksın. Her türlü pisliğin barındığı PKK, PYD, YPG gibi terör örgütlerini arka bahçen ilan edip, onlardan güç aldığını utanmadan söyleyeceksin, üstüne üstlük birde vekil seçilip bu milletten maaş alacaksın.

Diyarbakır’da miting yapıp 30 bin kişinin katili Apo’ya özgürlük isteyeceksin. Artık fazla oluyorsunuz. Doğudaki vatandaşlarımıza sesleniyorum: “Bunlara itibar etmeyin. 31 Mart seçimlerinde bunlara hak ettikleri tokatı atın. Türk Milletini düşman gören sözüm ona Kürt savunucularına gerekli deri verin” Türk, Kürt ayrımı var mı? Yoktur. Eğitimde, sağlıkta, kamuda, aklı gelen her yerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları arasında asla fark yoktur.

Değerli Kürt Kardeşlerim, Teröristlere bel bağlayanlardan umut beklemeyiniz. 100 yıl öncesinde Türk’ü, Kürt’ü, Alevi’si, Sünni’si, hep beraber mücadele etti. Bugün sakın Türkiye Cumhuriyeti Devletini yalnız bırakma, kendini ondan sakın ayrıştırma.

Hayatı İmralı, hayatı PKK, hayatı, YPG, hayatı PYD olanlardan uzak durun. Hayatını ABD, İsrail ve Avrupa’yla birleştirenlerden uzak durun. Onların tüm hayatı bu devleti kurma hayali kuranların elinde oyuncak olmaktan fazlası üzerine kurulu değil.

Buradan kendini Kürt savunucusu ilan edenlere seslenmek istiyorum. Siz kimsiniz ki Kürt Milletini Türk Milletine karşı savunacaksınız? Bilmez misiniz ki Türk Kürt ezelden ebede kardeştir ve öylede kalacaktır.

Ben Kürt’üm, Ben Türk’üm, Ben Aleviyim, Ben Sünni’yim. Ben Laz’ım, Ben Çerkez’im. Ben “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyebilen herkesin öz kardeşiyim.

Benim Kardeşim; Ezana, Bayrağa, Vatana saygısızlık etmez, bağlı olur.

Benim Kardeşim; Askere, polise, kundaktaki bebeğe ateş etmez.

Benim Kardeşim; Vatana ihanet etmez.

Benim Kardeşim; benimle olur, it köpekle değil.

Benim kardeşim, benim yanımda olur. Salyasını akıtarak etrafımızı saranlarla birlik olmaz.

Benim karşımda olanlarla bir olanlar zaten bana kardeş olmaz. Olsa olsa ancak düşman olur.

Benim kardeşlerime selam ve saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK

01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…