Gerçek Kahramanlarımızı Alkışlıyoruz - ZEKİ DAĞ

Gerçek Kahramanlarımızı Alkışlıyoruz


İşte Gerçek Kahramanlarımız, Polis, Asker ve Sağlık Çalışanlarımızdır…

Bizler Ülke olarak bu kurumlarda çalışan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Bu kahramanların sayesinde evlerimizde otururken bu kahramanlar can güvenliğimizi sağlıyorlar. Gecesi gündüzü olmayan bu kahramanlarımız olan Türk Askerimiz sınırda ve diğer kahramanlarımız Türk polisimizde sınır içerisinde can güvenliğimizi sağlayarak bizleri korumaktadır. Allah Türk Askerimizin, Türk Polisimizin yardımcısı olsun. Millet olarak dualarımız onlarla.

Dünyada olduğu gibi Ülkemizde yaşanan Koronavirüs belasında bir an önce kurtulmak için dua ediyoruz. Şu zor günlerde bizlerin sağlığı, güvenliği ve Devletimizin bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak Devletçi ve Milliyetçi duygularla ellerinden gelenin fazlasını ortaya koymaktadırlar. O zaman gelin hep birlikte güvenlik gülerimizi ve sağlık çalışanlarımızı hep birlikte alkışlıyoruz. Tüm desteğimizle yanlarındayız.

Bizler evimizde rahat bir ortamda otururken, her an göreve gidecek bir şekilde hazır bekleyen ve bu hizmetleri bizler için yapan isimsiz kahramanların nelerle karşılaştıklarına, neler yaşadıklarına gelin hep birlikte bakalım.

Türk polisinin ve askerinin görevi ne olursa olsun 24 saat ayakta ve nöbete olduklarını biliyor ve görüyoruz. Bakarsınız bir anons, bir emir gelir telsizden ve görev başlar. O an içinde bulunduğu her şeyi göz ardı ederek, neyle karşılacağını bilmeden, görevini yapma arzusu ile olay yerine intikal eden bu kardeşlerimiz canlarını hiçe sayarak karşısındaki olaya müdahale ederler. Kendisine yönelik tehditlerin neler olabileceğini az çok tahmin ederken ona göre tedbirlerini alırlar. Fakat gündemimizdeki Covid-19 virüsü ile ilgili tamamen saldırıya açıktırlar.

Türk Polisi olayın başından sonuna kadar ilişkili insanlarla temasta bulunur. Bizler evlerimizde koltuklarımızda ve yine televizyonlar karşısında dizilerimizi seyrediyoruz. Polisimizin görevi zor ve tehlikelidir. Askerimiz kahpe teröristlere karşı hep tetikte ve teröristlerin ensesindedir. Allah her zaman polisimizin ve askerimizin yanındadır. Allah yar ve yardımcıları olsun…

Polisimizi, Askerlerimizi bu özverili çalışmalarından dolayı takdir ediyor ve alkışlıyoruz.

Bu özveriyi gösteremeyen kimsenin devletçiyim, milliyetçiyim Vatanım her şeyden üstündür diye konuşmaları havada kalmaktadır. Sözde değil özde kahramanları alkışlıyoruz. Gerçek Kahramanlarımız Vatanları için, Vatandaşları için, ölüme karşı canlarını hiçe sayarak görevlerini yapanlardır. Polisimize bir an önce bazı etkin yetkilerin yeniden verilmesi gerekmektedir. Polisimize verilecek olan yetkiler, görevlerini daha rahat yapmalarını sağlayacaktır.

Polisimize, Askerimize ve sağlık çalışanlarımıza minnet borcumuz var…

Birde şu kendini bilmez insanlara bir çift lafım var. Hani Polise, Askere, Doktora, “senin maaşın benim verdiğim vergilerle ödeniyor” diyenler size sesleniyorum, “hadi oradan önce haddinizi bilin” derim. İnşallah şu zor günleri geride bırakırız. Hep birlikte o eski güzel günlerimize döneriz.

Bizler Ülke olarak her zaman Polisimizin, Askerimizin ve sağlık çalışanlarımızın hep yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Ülkemize hep birlikte sahip çıkalım, çıkmalıyız da. Onlara zarar gelecek her konuda yanlarında olduğumuzu bir kere daha belirtmek isterim.

En Güzel Günler Sizin Olsun.  Gerçek Kahramanlarımız…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK