Erdoğan ve NATO - ZEKİ DAĞ

Erdoğan ve NATO


NATO Toplantısı için Brüksel’e giden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu hepimizi gururlandırmıştır. Teşekkürler Sayın Erdoğan. Dünya Sayın Erdoğan’ı Konuşurken ne hikmetse bizim Ülkemizde bazıları hala çamur atmaya devam ediyor. Boşuna heveslenmeyin! Dünya Sayın Erdoğan’ı alkışlıyor diye ne hikmetse birileri çatlıyor…

Sayın Recep Tayyip Erdoğan, NATO Toplantısı ve Biden

Kim kimin ayağına geldiği ortada. Tabi ki kıskananlar çatlıyorlar. Bakıyoruz ve görüyoruz. Ne yazık ki ülke olarak içimizde bazı hainlerin olması hepimizi derinden yaralıyor ve üzülüyoruz. Dünya Erdoğan’ı konuşken, bazılarının gözleri görmüyor, kulakları duymuyor, dilleri doğruyu söylemiyor. Onların aklı sandalyenin ucunda ellerini ovuşturarak oturan liderlerini arıyor. Bunlar teslimiyetçi ruhuyla hareket ediyorlar. Yazık! Yazık! Yazıklar olsun bu zihniyete…

Sayın Erdoğan’ı sevmeye bilirsiniz ama çamur atmayınız. Sayın Erdoğan NATO Toplantısı için Brüksel’e gitti. Dünya Türkiye Cumhuriyeti liderini takdir ederken içimizde birileri hala çamur atmanın derdinde. Yazık! Yazık! Yazıklar olsun bu zihniyete…

Türkiye Cumhuriyetin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın salonda nasıl karşılandığını görmediniz mi? Liderler sıralamasını görmediniz mi? Sayın Erdoğan’ın duruşunu görmediniz mi? Tabi ki görmesiniz! Erdoğan gitsin bu Ülke ne olursa olsun! Sizin zihniyetiniz bu. Batsın bu zihniyet!

Sayın Erdoğan’ı seversiniz sevmesiniz ama Sayın Erdoğan bu Ülkenin Cumhurbaşkanıdır ve halkın oyuyla seçilmiştir. Saygı duymak zorundasınız. Sayın Cumhurbaşkanımız NATO Toplantısında, ABD Başkanı Biden ayağının dibine gelene kadar ayağa kalkmayıp yanına gelince ayağa kalkıyor ve tokalaşıyor.  Bu fotoğraf karelerinin etrafını kırparak sosyal medyadan ve kendi basın kuruluşlardan yayınlanalar asla unutmayın ki burası Türkiye Cumhuriyetidir. Siz ve sizin gibilerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Çünkü Türk milleti için Devlet ebed müddettir. Bir Türk vatandaşı olarak Ülkemin Cumhurbaşkanını algılar üzerinden böyle ahlaksızca itibarsızlaştırmaya, küçük düşürülmeye çalışılmasına karşıyım, Yüce Türk Milleti de karşıdır. NATO Toplantısında siz hariç herkes gördü, Sayın Erdoğan’ın duruşunu. Görmek sizlerin işine gelmedi. Bu Ülkenin kötü olması için tıpkı Marmara gibi sizin de salyalarınız akmakta. Ama kirli emellerinizle birlikte sizde bir gün layığınızı bulacaksınız. Batsın sizin kirli zihniyetiniz.

Bir fotoğraf karesi üzerinden 84 Milyon asil Türk milletini küçük düşürmek sizin de ağababalarınızın da haddi değildir. Buna benim ve benim gibi vatan sevdalılarının müsaade etmesi de mümkün değildir. Böyle bir fotoğrafı yayınlamak hadsizliktir, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Bunu ne ben ne de Yüce Türk Milleti affeder.

Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız ve de Devletimizi küçük düşürmek isteyenler hakkında gereğinin yapılması için suç duyurusunda bulunuyorum. Yetkililerin bir an önce gereğini yapmalıdır. Bazı yayın kuruluşları ve yine bazı siyasiler ve kendi sosyal medyalarından yapılan bu çirkin paylaşımlılarla ilgili gereğin yapılması ve bu paylaşımları yapanları şiddetle kınıyoruz. Siyaset, medya ve vatandaş hep birlikte hareket etmeliyiz. Hem Ülkenin ekmeğini yiyeceksin hem de ihanet edeceksin. Yok, böyle bir dünya!

Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dik duruşundan dolayı teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Hepimizin göğsü kabarmıştır. Bir Türk’ün Dünyaya bedel olduğunu göstermiştir.

Ne Mutlu Türküm Diyene!...

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK