Dünya Kudüs’e Sahip Çıktı - ZEKİ DAĞ

Dünya Kudüs’e Sahip Çıktı


BM'den ABD ve İsrail’e Tokat Gibi Cevap.

BM'de Karar Kabul Edildi.

Kahır Olsun ABD, Kahır Olsun İsrail Köpeklerine. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Allah’ım Sen Müslümanlara Yardım Eyle. Yarabbi, Müslümanlara Zulüm Eden Kafirleri Kahır ve Perişan Eyle, ÂMİN.

İşte Al Sana Osmanlı Tokattı, Al Sana Türkiye Cumhuriyeti Tokatı…

Hani sen büyük bir devlettin. Hani senin gücün vardı, Birde utanmadan Ülkeleri tehdit edeceksin, Ahlaksızlar ve utanmazlar. Rahat bir yerde mahsur insanları nasıl katledersin. İşte İsrail zaten terör bir millettir,  katil bir millettir. İnşallah başınıza taş yağar. Rahat yerde insanları katlediyorlar. İşte bunlar insan katilleridir.

Tehditlere Karşı Hep Birlikte Filistinli Kardeşlerimize Destek olan ülkelere bir kere daha teşekkür ediyorum. ABD, durduğu yerde MESCİDİ AKSAYI, İsrail’in başkenti diye ilan eden bu kendini bilmeyen ahlaksız başkan, bakınız Kudüs’ü kan gölüne çevirmiştir. Neden ve niçin. Demek ki dünya beşten büyükmüş. Tabii ki bu söz Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ındır.

ABD’ye Karşı El Kaldıran Ülkelere Teşekkürler. Allah Hepinizden Razı Olsun.

Birleşmiş Milletler ‘de (BM) Genel Kurulu'nda ABD'nin Güvenlik Konseyi'nde veto ettiği Kudüs tasarısı kabul edildi. Hani derler ki adalet yerini buldu. İşte adalet bir kere daha yerini bulmuştur. Ey iman edenler, Allahtan korkmayanlar bir dönünüz etrafınıza bakınız. KUDÜS’ÜN, Bir daha haklı olduğunu görmüştür.

Birleşmiş Milletler (Bm) Genel Kurulu'nda ABD'nin Güvenlik Konseyi'nde Veto Ettiği KUDÜS Tasarısı Kabul Edildi. 128 Ülke Kabul, 9 Ülke Ret, 35 Ülke Çekimser Oy Kullandı.

İşte hayınlara karşı ve Müslümanlara zulüm eden ve yine insan katillerine karşı, Al Sana Türkiye Cumhuriyeti Tokatı. Demek ki dünya beşten büyükmüş. Biz Ülke olarak her zaman olduğu gibi bu günde KUDÜS’ÜN yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…