Böyle Siyaset Olmaz… - ZEKİ DAĞ

Böyle Siyaset Olmaz…


ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere dünyada başa çıkamadıkları bir Türkiye var. Alt etmek için ellerinden gelen bin bir türlü entrikayı çevirmekten geri kalmıyorlar. Elbette ki dost dostluğunu p… p..’luğunu yapacak. Buna sözümüz yok.

Bugün iktidar partisini seversiniz sevmezsiniz orası tabi ki size kalmış. Sandık kurulunca her vatandaş oraya gidip hür iradesi doğrultusunda fikrini beyan edecektir. Ancak dışardaki düşmanlarla beraber olmak, onlarla aynı söylemleri söylemek hiç hoş değil. Bu söylemlerden sadece iktidar partisi değil, tüm vatandaşlarımız rahatsız. Biz Yüce Türk Milleti bir ve beraber olmalıyız. Dışarıdan gelen tüm tehditlere karşı tek yumruk tek yürek olmalıyız ki tarih boyunca bu hep böyleydi.

Kendini bir şey zanneden hadsiz Merkel, “Türkiye'de diğer yüzde elli bizimdir diyor” utanmadan. Sen kimsin hadsiz. Barzani sözüm ona referandum safsatasıyla yatıp kalkıyor. ABD kafasına göre Türkiye Cumhuriyetinin Bakanı hakkında tutuklama kararı çıkartıyor. ABD kendine gel, haddini bil. Türkiye Cumhuriyetine yol haritası çizemezsin. Biz kime ambargo koyacağımızı, kiminle ikili ilişkilerimizi geliştireceğimizi size soracak değiliz.

Gün muhalefet yapılacak gün değil, gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu konuda Sayın Devlet Bahçeli'ye yapıcı siyaset adamlığından dolayı Türk Milleti olarak teşekkür ediyoruz. Zor zamanlarda tüm siyasilerin bu şekilde politika izlemeleri elzemdir.

Türkiye’yi, Almanya’ya veya bir başka ülke ve ülkelere şikayet etmek edenlerin aczi yetidir. Gün sevgi olmasa da birbirimize saygılı olma günüdür. Gün birlik beraberlik kardeşlik günüdür. Gün dimdik ayakta kalma günüdür.

Sadece Türkiye için değil, Arakan, Doğu Türkistan ve Kerkük, Filistin ve dünyanın diğer yerlerinde yaşanan zulümler için tek yürek olma günüdür. Dünyada Türk islam coğrafyası zulüm altındadır. Büyük fotoğrafa bakmak lazım. Canımız yanıyor, kanımız akıyor, Kadınlarımız tecavüze uğruyor, çocuklarımız olmadık işkencelere maruz kalıyor. Tüm bunlar için bir ve beraber olma zamanıdır.

Türk Milleti olarak bu zor zamanlarda tüm siyasetçilerimizden yapıcı siyaset bekliyoruz. İktidar ve muhalefetin birbirlerine saygı içerisinde olmasını temenni ediyoruz. Kimsenin bizi kutuplaştırmaya ve ötekileştirmeye hakkı yoktur.

Biz 80 Milyon hep birlikte Yüce Türk Milletiyiz.

Peki ya siz, bu milleti bölmeye parçalamaya çalışanlar sizler, Kimsiniz?

…?

Ne Mutlu Türküm Diyene…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK

01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…