Battalgazi Belediyesi Hizmetleriyle Geleceğe Hazır - ZEKİ DAĞ

Battalgazi Belediyesi Hizmetleriyle Geleceğe Hazır


Tarihi yerleriyle tarihi kokan Battalgazi İlçemiz, Belediye Başkanı Sayın Osman Güder ve ekibinin başarılı çalışmalarıyla, Battalgazi sakinlerinin takdirini kazanmaya devam ediyor. Başkan Güder, göreve geldiğinden bugüne kadar Battalgazi İlçesine çok önemli yatırımlar kazandırmıştır.

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin basına tanıtılmasıyla birlikte bizler de birer Malatyalı olarak gurur duyduk. Teşekkürler Sayın Başkan. Başkan Güderin, göreve gelmesiyle Battalgazi İlçesinin çehresi değişmiştir. Yapılan bu hizmetler tabi ki ekip işidir. Ekibi sağlam tutmak başarı için önemlidir. Malatya deyince akla tarihi yerleriyle kendinden söz eden Battalgazi İlçesi geliyor.

Battalgazi İlçesine yapılan hizmetlerde başta emeği geçen Belediye Başkanı Sayın Osman Güder, Başkan yardımcıları Zafer Kırçuval, İsmet Sarıgül, Eyüp Sağlam, Muammer Zafer ve birim Müdürleri ile birlikte tüm personelin teşekkür ediyoruz. Yapılan bu hizmetleri Malatya’ya tanıtan Basın Müdürü Murat Çolak ve diğer basın çalışan ekibini de kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ekip ruhu tam da budur işte.

Hiçbir zaman Battalgazi Belediye Başkanını yalnız bırakmayan ve her zaman yanında olan ve yapılan çalışmalarda hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Sayın Basri Kahveci’yi de unutmamak gerekiyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan büyük projeleri şöyle: Derme Deresi Islah projesi, Derme projesi bu bölgenin kurtuluşu ve sadece bu bölge değil Malatya’mızın piknik ve oturma merkezi haline getirilmesi ayrı bir güzellik ve renk katacaktır. Derme deresi ıslah projesi sayesinde nefes alınabilecek vakit geçirilebilecek önemli bir merkez olmaya şimdiden aday olmuştur. Sayın Başkan güçlü ekibinizle yapmakta olduğunuz bu hizmetler en kısa süre içinde inşallah hayata geçer.

Şehit Fevzi mahallesinde yapımı devam edecek olan Kentsel dönüşümün 110 dönüm olduğu alanın bir kısımda modern ve estetik mimari özellikli yapılar kent estetiğine katkı sunmaktadır. Başkan Güder’ in büyük gayretleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla yapılacak olan Kentsel Dönüşüm bittiğinde Malatya’nın en özel bölgesi olacağı kuşkusuz.

İkinci durağımız ise Eski Malatya Ziraat Okulu arkasında Battalgazi ilçesine kazandırılan Fide, Fidan ve süs bitkileri üretim merkezi oldu. Daha önceden burası atık bir şekildeyken şimdi ise her türlü çiçek, fidan dikim ve üretim yeri olmuştur. Bu da ayrı bir güzelliktir. Ekip ruhu burada da kendini göstermiştir.

Göreve geldiği günden beri yerli üretimin önemine vurgu yapan ve belediyenin öz kaynaklarını en güzel şekilde tasarruflu kullanan Başkan Osman Güder, Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesinde Sera Park alanı olmuştur. Burada değişik süs bitkilerinin imalatını kendi yapan Battalgazi belediyesi önemli oranda tasarrufa da imza atmış bulunarak daha kaliteli bitkiler üretiyor ve üretilmeye devam ediyor.

Battalgazi Belediyesinin en önemli hizmetlerinden biride çim sahası. Kendi üretiyor ve gerektiğinden en kısa zaman içinde gereken yerlerin çimleri yapılmaktadır. En büyük özelliği ise Rulo Çim üretim üssü olmuş vaziyette. Battalgazi İlçesinde daha fazla yeşil alan için yapılan çalışmalarda Rulo çim ve süs bitkilerinin üretimi çok önemli bir hale gelmiştir.

Geleceğin gençlerine kucak açan ve topluma kazandırılması noktasında engelsiz yaşam merkezi olarak bölgede standart üstü hizmet veriyor. Battalgazi İlçesinin her geçen gün değişim ve dönüşümüne katkı sunacak olan sosyal tesis ihtiyacını da önceden planlayan Başkan Güder, Çocuk Eğitim Trafik Park ve Yeşilçam sosyal tesisiyle de sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini burada göstermiştir. Hani derler ya, “yeter ki sen dürüst ol, dürüst çalış, Allah her zaman yardım eder” diye. Teşekkürler Sayın Başkan.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Battalgazi ilçesi geleceğe emin adımlarla yürümenin haklı gururunu yaşamaya devam ediyor. Sayın Başkan Osman Günder’in yaptığı hizmet ve projeleri Doğunun incisi medeniyetin kalbi Battalgazi ilçesini geleceğe hazırlıyor. Selam olsun Battalgazi İlçemize, selam olsun Battalgazi İlçemizin Belediye Başkanı Sayın Osman Günder’e ve tüm ekibine.

İspendere sosyal tesissilerinin güzelliği bir başkadır. İspendere sosyal tesisleri bu bölgeye ayrı bir güzellik katmıştır. Malatya’nın yetim kalmış ücra köşelerinden İspendere, şifalı içme suyunun olduğu tesislerini mutlaka herkesin gelip görmesi ve ziyaret etmesi gerekiyor. Sayın Başkan ve ekibine teşekkürler.

Başkan Güder ile birlikte mezbelelik haldeki Bölgenin sağlık turizminde çok önemli bir yere sahip olan İspendere’nin yeni halini görünce tanıyamadık. Son 2 yılda Battalgazi Belediyesi 3 milyon liralık yatırım ile İspendere Kanyon Çalışmasını tamamlamış ve halkın hizmetine sunmuştur. Başkan Güder, İspendere’ ye çok önem veriyor. Sayın Başkan Güder çalışıyor, İspendere güzelleşiyor.

Yapılan bu hizmetlerde emeği geçen herkese Sayın Başkan’ın nezdinde sonsuz teşekkürler.

Selam ve Saygılarımla…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK