2018 Yılı Tüm İslam Âlemine ve Ülkemize Hayırlı Olsun - ZEKİ DAĞ

2018 Yılı Tüm İslam Âlemine ve Ülkemize Hayırlı Olsun


2017 Yılını iyisiyle ve kötüsüyle geride bırakarak 2018 yılına merhaba diyeceğiz.

2018 Yılı Tüm İslam Âlemine ve Ülkemize Hayırlar Getirmesini Cenabı Allahtan Niyaz Ediyorum.

2017 Yılını iyisiyle ve tatlısıyla geride bıraktık.2017 yılı İslam dünyasında ve yine Ülkemizde çok sıkıntılı geçmiştir. İnşallah bu sıkıntılar yeni yılda görülmez ve yeni yılın iyi geçmesini bekliyoruz. 2017 yılında Ülkemizde yaşanan bazı olayların yaşandığını ve başta terör belası olduğunu unutmamalıyız. Bu terör belası eskiye rağmen, son günlerde nerdeyse azalmış ve sonu getirilmek üzere gerek çalışmalarını yapan güvenlik güçlerimizi yürekten destekliyoruz.

Güvenlik güçlerimiz, gece gündüz demeden terör belasının sonunu getirmek için çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Bizlerde her zaman olduğu gibi güvenlik güçlerimize sonuna kadar destek vermeliyiz ve vermeye devam edeceğiz. Ülkemizde yaşanan bu terör belasına dış güçler tarafından destekledikleri ve güvenlik güçlerimize saldırmak için ellerinden gelen şerefsizlikleri yapmışlardır ve yine doğuda devlet kurumlarına ve özel şirketlerin çalışmalarını engellemek için ellerinden geleni yapmışlardır. Teröre destek veren bazı hain Ülkeler, sanırım Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi eli kolu bağlı kalacağını zannetmişlerdir. İşte Devletimiz ve hükümetimizin büyük gayretleriyle terör olaylarının sonunu getirmiştir diyebiliriz. Güvenlik geçlerimiz asla bu hainlerin gözlerini açtırmayacaklardır.

2017 Yılında Ülkemizde bir FETO hainliği yaşanmıştır. Neden ve Niçin? Ülke olarak hep birlikte FETO’nun Terör örgütü olduğunu gördük ve görmeyede devam edeceğiz. Bakınız Ülkemiz on yıl geriye gitmiştir. Neden derseniz işte bu FETO Terör belası yüzünden. Bakınız Ülkeyi ne hale getirdiler. Yazık… Çok yazık…

Bu FETO Belası yıllarca insanları kandırarak, insanları uyutmuş, çocukları alıp kendi okullarında inançlı olarak yetiştirmek üzere el koymuşlardır, ne yazık ki yıllar sonra bu FETO terör örgütünün failleri ortaya çıkmıştır. Peki, bile bile bu FETO Belasının içine düşenlere ne demeliyiz. İnşallah bundan sonra bu tür olaylar Ülkemizde yaşanmaz.

Biz Ülke olarak güçlü olduğumuzu bir daha burada belirtmek istiyorum. En büyük orduya sahip olan bir ülkeyiz. Biz asla bir karış toprağımızı hiç kimseye vermeyiz. Bu topraklar kolayca kazanılmamıştır. Tabiiki içimizde bazı hainler olabilir ama bizler bu Ülke’nin Vatandaşları olarak Ülkemize her zaman ve her durumda sahip çıkacağız. Hain olan her zaman haindir.

Ülkesine sahip çıkmayanlardan zaten bir şey beklemek olmaz ve olamaz. Hani derler ki Osmanlı devletini içten yıkmışlardır. Ama biz Ülke olarak bu hainlere göz açtırmayacağız. Bizim kimseye verecek bir karış toprağımız yoktur ve biz Ülke olarak da kimsenin toprağında gözümüz yoktur.

Aklımıza gelen bazı ozanlar derlerdi ki “Defol Git Amerikan, Katil Amerikan.” Bizler Ülke olarak ne zaman Amerika’yla uzaklaşırsak sanırım Ülkemize huzur gelir diye düşünmekteyim. Araplara güven olmaz olmaz olamaz…

2018 yılının tüm İslam âlemine, Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlar getirmesini cenabı Allahtan niyaz ediyorum.  Ülkemize, Bayrağımıza ve Ezanımıza sahip çıkacağız ve çıkmalıyız. Bizler bu güzel Ülkemizi asla hainlere ve düşmanlara bırakmayacağız. Bizler Ülke olarak hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız ve başka çıkışımız yoktur. Bakınız Ülkemizin her tarafı bir ateş çemberi içinde olduğunu görmekteyiz. Bütün siyasi partilerimiz kendi çıkarlarını bir tarafa bırakarak hep birlikte Ülkemize sahip çıkmalıyız…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK

01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...