15 Temmuz Kahramanı Hakan Yıldırımoğlu.. - ZEKİ DAĞ

15 Temmuz Kahramanı Hakan Yıldırımoğlu..


Türkiye'de demokrasiye darbe vurmak için FETÖ'cü askerlerin kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. Dün gibi akıllarda olan o kara gecede, vatanını korumak için demokrasi mücadelesinin ön saflardaki kahramanları Malatya'da unutulmuyor.

Türk Milletinin Kurtuluş Savaşında verdiği mücadelenin aynısını 15 Temmuz akşamı vermiştir.  Millet hem iradesine sahip çıktı, hem de iradesini gasp etmek isteyenlere karşı demokrasisine sahip çıktı. Ezanına, bayrağına, vatanına sahip çıktı. Bu millet, bir toprak nasıl vatan olur, dosta düşmana bunu tekrar gösterdi. Biz sahip olduğumuz değerlerin kıymetini bileceğiz. Kurtuluş Savaşı’nı, Malazgirt’i, Çanakkale’yi nasıl unutmuyorsak 15 Temmuz gecesinde yaşananları da unutmayacağız ve unutturmayacağız. 

Türk milletinin gösterdiği birlik ve beraberlik duygusunun hâkim olduğunu bununla da ecdadımızın kanlarıyla alınan ve emanet edilen bu ülkenin ve bu toprakların sahipsiz olmadığını dosta düşmana göstermiştir. 15 Temmuz darbe girişimi Türkiye’de yapılırken, Malatya’mızda bir kahraman vardı, Kim derseniz oda ve o kahraman ’da Hakan Yıldırımoğlu 'dur. Yıllardır Malatya’da değişik birimlerde başarılı görevler yapan, yine başarılı çalışmalarıyla Malatyalıların gönlüne taht kuran Hakan Yıldırımoğlu her zaman vatandaşın yanında olmuştur.

15 Temmuz darbe girişimlerde kendi canını hiç sayarak, tankların önüne atan biri vardı, Kimdi bu vatansever kişi tabi ki Hakan Yıldırımoğlu’dur. Ülkesini, Bayrağını ve kuranını seven Türkiye sevdalısı olan ve yine Malatya’yı seven, görevinden başarılı olan Müdürümüz Hakan Yıldırımoğlu’dur.

Hakan Yıldırımoğlu 15 Temmuz darbe olaylarında Malatya’da gördük, Herkes kaçarken Yıldırımoğlu canını hiç sayarak kendini tankın altına atarak darbe girişimlerine engel olmuştur. 15 Temmuz’da Malatya’da gerçek kahramanlar, o gece canlarını hiçe sayarak darbe girişimine karşı direnen halkımız ve bu direnişi örgütleyen, yönlendiren emniyet güçlerimizdir, Hakan Yıldırımoğlu’dur, ekibi olmuştur. Sayın Hakan Yıldırımoğlu’nun bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

15 Temmuz gecesi Malatya’da yaşananlar, şehrin kahramanlarının ve hainlerin yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. İşte o gece meydanlarda Hakan Yıldırımoğlu ve ekibi vardır. Bu gün Malatya’da 15 Temmuz gecesi konuşuluyor ve o gece başarılı çalışmalarıyla kendinden söz eden Sayın Hakan Yıldırımoğlu ve ekibi olmuştur.

Özellikle, o gece Malatya’da görevli olan TEM ve İstihbarat Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve ekibinin gösterdiği kararlılık, şehrin darbe girişiminden büyük ölçüde etkilenmesini engellemiştir. Nedeni de burada yaptıkları başarıdan dolayı, terör örgütü FETO’CULARA asla göz açtırmamıştır hep karşılarında durmuştur ve bu duruşunu hala devam etmektedir ve vatanını, bayrağını seven biridir.

Unutulmamalıdır, kim ve kimler. Bu gün Malatya’da bazı kahramanlar konuşuluyor, kimlerdir derseniz işte Sayın Hakan Yıldırımoğlu’dur. 15 Temmuz’da Malatya’da FETÖ ile mücadeleyi engellemeye çalışanlar işte o kahraman ve ekibi olan Sayın Yıldırımoğlu’dur. 15 Temmuz darbe girişimleri ardından kaç yıl geçti Malatya’mızda o kahraman konuşuluyor.

15 Temmuz’da Malatya’da canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz darbe girişimlerden canlarını ortaya koyan baştan Sayın Hakan Yıldırımoğlu ve ekibini ve vatan bayrak sevdalılarına selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Alla bir daha Ülkemize bu tür darbe ve olaylar vermesin. Amin Amin Amin.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
07Eyl

Güzel Dostlara Selam Olsun

04Eyl

Dostluk Nedir Bilirimsiniz ?..

31Ağs
26Ağs

Kırgınım Dostum Kime...

05Ağs

Malatya’mıza Yazık Oldu…