MUSTAFA ERTAN

Haniye! Ruhun Şad Olsun...

MUSTAFA ERTAN

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen saldırı sonucu şehit edildi. 

Filistin 7 Ekim’den bu yana gece gündüz, kandil bayram denmeden katil terörist devlet İsrail tarafından bombalanıyor. Yaklaşık 40 bin Müslüman katledildi. Okyanus ötesi destekle kimseyi tanımayan İsrail artık sınır da tanımıyor, devlette tanımıyor. Herkese hodri meydan diyor.

Mescidi Aksa sahipsiz, Gazze çaresiz, Filistinli kimsesiz. Yanlarında onlar gibi çaresiz olan inananların Allah’a yakarışları var, İsrail’e bedduaları. Yahudi Hristiyan iş birliği ile her geçen gün küçülen yok olan bir Filistin, verilen şehitler, kaybolan umutlar var. Birde susan İslam alemi.

Konuşan bir Türkiye var, birde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. O da sizin gibi tek başına mücadele ediyor. Hatta Mahmut Abbas’la bile mücadelesini veriyor. Sayın Erdoğan, Haniye’ye Allah’tan rahmet dilerken, “Başkenti Doğu Kudüs olan, özgür, egemen ve bağımsız Filistin Devleti'nin tesisi için çalışmayı sürdüreceğiz." Diyerek bu işin dönüşünün olmayacağını da bildiriyor.

Ey Filistin!
 Ey Gazze!
Ey Mescidi Aksa!
Ey Filistinli din kardeşlerim!
Ey Hamas Lideri İsmail Haniye!
Sana sahip çıkamayan 2 milyarlıkümmet utansın. Yazıklar olsun. Gözlerine perde inmiş, kulakları sağırlaşmış, Katil İsrail’in, ABD’nin ve Avrupalıların köpekliğini yapan tasmalı aşağılık yaratıklar. 

İSMAİL HANİYE sizin kutsallarınız için çocukları, torunları ve halkı ile beraber yaşlısı, kadını, genci ile bebekleri şehit eden küfür odağı İsrail’e destek olan ABD, Avrupa devletleri kadar olamadınız ya hepinize yazıklar olsun. 

Sorarım size adınız Müslüman’da kendiniz neysiniz? Mahşerde bunun hesabını Yüce Allah’a karşı nasıl vereceksiniz?

İran'da; Haniye’nin kendisi de küfür odakları tarafından suikastla şehit edildi. Şehit Haniye'yi koruyamayan İran'ı kınıyor, katillerini lanetliyorum.

Tankıyla, topuyla tüfeğiyle seni koruyamayan 57 İslam ülkesine ve laftan başka bir şey bilmeyen, Mescid-i aksaya, bebeklere, kadınlara, yaşlılara sahip çıkamayan liderlerine yazıklar olsun. 

Bence, hiçbir eyleme geçmemek katillere hizmet etmektir diye düşünüyorum. Bu acizlik en hafifinden aleni ihanettir. Şimdi içine düştüğümüz zillete mi yansak?

Ey İsmail Haniye!
Mücadelen, çilen ve sürgünün bitti.
Allah seni şehit yavrularını, torunlarını ve şehit elen Filistin halkını Peygamber Efendimize (SAV) komşu eylesin.

Aziz kahraman lider İsmail Haniye Ruhuna El Fatiha.

Yazarın Diğer Yazıları