Biz Polisimizi ve Askerimizi Seviyoruz - METİN TATAR

Biz Polisimizi ve Askerimizi Seviyoruz


Biz Polisimizi, Askerimizi ve yine tüm güvenlik güçlerimizi seviyoruz, sahip çıkıyoruz. Biz her zaman yanlarındayız ya sizler? Polis ve Askerimiz bizim göz bebeğimizimdir. Fakat sizler ne anlarsınız ki,  koskoca bir Milletvekili çıkmış polisimize hakaret ediyor, bu hakaret size yakıştı mı ?  Seçim çalışmalarınızda, her gittiniz yerde sizlerin güvenliğini sağlayan polisimize hakaret ediyorsunuz üstüne görevini yapan polisimizi görevinden uzaklaştırıyorsunuz. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN talimat verirde, görevden uzaklaştırılan Polislerimiz görevlerine döner.

Gecesi gündüzü olamayan şerefli Türk Polisimize hakaret eden Mersin Milletvekili Zeynep GÜL’e hiçte yakışmadı, yakıştırmadım. Yazık yazık... Görevini yapan polisimize hakaret ederek çek kafanı üzerime tükürüğün geliyor diye aşağılıyor,  Millet olarak Polisimize yapılan bu hakaretleri asla kabul etmiyoruz ,  kendilerine iade ediyoruz.  Bir Milletin Vekili böyle yaparsa başkaları ne yapar acaba. Hele hele iktidarın Milletvekili böyle yaparsa vay halimize vay. Lütfen biraz daha dikkatli olalım. Polisimiz görevini yapıyor ve bir Milletvekili hakaret ediyor üstüne  görevini yapan polisimiz görevden uzaklaştırılıyor, bu nasıl bir iş? Peki, polisimiz nasıl görev  ifa edecek, bunu nasıl bekleyeceğiz.  Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Görevini yapan polisimiz görevden uzaklaştırılıyor daha sonra Milletvekili Zeynep GÜL , ben görevden almadım diyor, siz almadınız da ben mi görevden aldım.

Bizler Ülke olarak birlik beraberlik içinde olalım diyoruz ne hikmetse bazıları hareketleriyle, söylemleriyle, buna engel oluyor. Bizler bu tür olayları görünce üzülüyoruz. Hadi gel de birlik beraberlikten söz et. Vatandaşın oyuyla meclise gidip,  yine milletin vergileriyle maaşını alıp, üstüne bu Milletin evladı olan Polisimize hakaret edemezsiniz. Gecesini gündüzüne katan, 24 saat görevi başında olan Polisimize sahip çıkacağınız yerde,  tam tersini yapıyorsunuz. Siz böyle yaparsanız Polisimiz nasıl görev yapacak… Mersin Milletvekili Zeynep Gül, hakaret etiği Polislerimizden özür dilemelidir, göreve iade edilmelerini sağlamalıdır , Polislerin kayıt almasına tepki gösteriliyor, eğer ki bu kayıtlar olmasaydı kim bilir hangi yanlışı konuşacaktık.  Allahtan ki kameraya çekmişler.

Sayın Vekil unutmayınız ki , Mersin’li vatandaşlarımız sizi seçerken görevini yapan polisimize hakaret etme hakkı vermemiştir. Ancak bakıyoruz ne yazık ki, siyasi gücü elde eden bazıları kendini kaybediyor. Sayın vekilim biraz etrafınıza bakınız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ders alınız, ne zor şartlarda Ülkeyi yönetiyor , bu sebeple  sizler ne söylediğinize dikkat ediniz.

Siyasilerimizin biraz daha dikkatli olması gerekmektedir, Polislerin sizi durdurmasından neden rahatsız oluyorsunuz, hakaret edip, aşağılayacağınız yerde bi hoş sohbet etseniz, değer verdiğinizi gösterseniz, ne olur ? Milletin Vekiline yakışan budur.  

Polisimizi , Askerimizi incitmeyin, kırmayın, çünkü onlar gerektiğin de bu Vatan için bu Millet için seve seve Şehadet şerbetini içiyorlar, hem de bir an bile tereddüt etmeden. Ömer HALİSDEMİR, Fethi SEKİN ve saymakla bitmeyecek niceleri gibi…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
12Oca

Güzel Güzeldir

29Kas

Duamız Sizinle…

03Ara

Engelliler Haftası Kutlu Olsun

06Tem

Bayram Geldi Hoş Geldi..

31Ara

Ben Okula Giderken…